Adell1994
Fanka BB :)
Serio podobni !wczorajsze usg Boryska i starszy synek zaraz po porodziemoim zdaniem podobni i śmieję się żeby znaleźć 3 różnice
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio podobni !wczorajsze usg Boryska i starszy synek zaraz po porodziemoim zdaniem podobni i śmieję się żeby znaleźć 3 różnice
![]()
Teraz moi też jak z dwóch różnych ojców i matekMoja każda inna. Do tej pory się pytają czy obie jednego. Ja mówię ze nie wiem czy nawet moje [emoji23] albo ze jedna po listonoszu a druga po murzynie
Teraz moi też jak z dwóch różnych ojców i matek![]()
Ale super !wczorajsze usg Boryska i starszy synek zaraz po porodziemoim zdaniem podobni i śmieję się żeby znaleźć 3 różnice
![]()
Kasiaczek89pl ja mieszkam na wsi, więc do mnie nie opłaca się położnej dojechać a w ośrodku jest tylko taka co po porodzie przychodzi. Więc sobie darowalam. Wizyty u ginekologa mam często więc w sumie ona za wiele by mi nie pomogła. Chodzę na szkole rodzenia i tam jest położna, która w razie czego pomoże przy porodzie. Ale tak jak pisałam ja jestem twardo nastawiona na poród w prywatnej klinice. Mam nadzieję że dotrwam.
A dlaczego w prywatnej klinice? Bo ze opieka poporodowa lepsza to na pewno, ale zaplecze szpitalne w dobrej placowce przydaje sie jakby cos mialo sie skomplikowac.Kasiaczek89pl ja mieszkam na wsi, więc do mnie nie opłaca się położnej dojechać a w ośrodku jest tylko taka co po porodzie przychodzi. Więc sobie darowalam. Wizyty u ginekologa mam często więc w sumie ona za wiele by mi nie pomogła. Chodzę na szkole rodzenia i tam jest położna, która w razie czego pomoże przy porodzie. Ale tak jak pisałam ja jestem twardo nastawiona na poród w prywatnej klinice. Mam nadzieję że dotrwam.
A dlaczego w prywatnej klinice? Bo ze opieka poporodowa lepsza to na pewno, ale zaplecze szpitalne w dobrej placowce przydaje sie jakby cos mialo sie skomplikowac.
Ja sie zastanawiam czy mozna wynajac sobie pielegniarke lub polozna do pomocy po cc? Jak nie bede sie mogla ruszyc to chcialabym, zeby mi ktos pomogl.
Zobacz załącznik 873404Zobacz załącznik 873405 czy któraś z Was kiedyś myła tym boberka ? Byłam po zmianę globulek i gin mi zalecił, bardzo chwalił.