kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Biorę!![]()
Dzień dobry! W nocy sikalam na akord, albo zum, albo młody zrobił sobie poduszkę z mojego pęcherza [emoji14]
Jak poranek?
Podpisano - mutantZobacz załącznik 875349
Pij jakaś żurawinę na wszelki wypadek ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biorę!![]()
Dzień dobry! W nocy sikalam na akord, albo zum, albo młody zrobił sobie poduszkę z mojego pęcherza [emoji14]
Jak poranek?
Podpisano - mutantZobacz załącznik 875349
Wytrzymam.
Będę poprostu kupować teraz 74
Na wiosnę już. Hihihi.
56 i 62 mam skompletowane.
Szkoda żeby nakupować i nie założyć potem bo za dużo będzie.
Troszkę na 68 też mam.
Liczę też się z tym że jak moja mama i teściowa zaczną kupować to szuflade jedną muszę szykować
Więc jak już na coś patrzę to na.rozm 74-80 czyli wiosna lato
Ja to bym chciała trafić na mojego lekarza albo na rezydentkę u nas, bo są to najmilsi i najbardziej empatyczni lekarze jakich znam i każde dziecko traktują jak swojeJa bym chętnie w weekend przed świętem 15.08 urodziła. W soboty mój lekarz na oddziale. Chłop wolne by se zrobił bo i tak święto w tygodniu Do szkoły dość czasu żeby jakoś zacząć funkcjonować. No i mamy rocznice bycia razemto na prezent
![]()
No to dopiero lekarz fajny.
Albo dziecko w brzuchu omdlewa albo się dusi.
Rany boskieprzecież to od samego stwierdzenia można palpitacji dostać.
Mój gin nigdy nie.wyskoczył z czymś takim.
Pyta się tylko czy ruchy czuje ale jak.trzeci raz w ciąży jestem tak jeszcze nie miałam zalecanych obserwacji ruchów.
A data faktycznie fajna.
Ja mam termin 15-19 września to może się załapie![]()
No to dopiero lekarz fajny.
Albo dziecko w brzuchu omdlewa albo się dusi.
Rany boskieprzecież to od samego stwierdzenia można palpitacji dostać.
Mój gin nigdy nie.wyskoczył z czymś takim.
Pyta się tylko czy ruchy czuje ale jak.trzeci raz w ciąży jestem tak jeszcze nie miałam zalecanych obserwacji ruchów.
A data faktycznie fajna.
Ja mam termin 15-19 września to może się załapie![]()
Ja to bym chciała trafić na mojego lekarza albo na rezydentkę u nas, bo są to najmilsi i najbardziej empatyczni lekarze jakich znam i każde dziecko traktują jak swojereszta to starsi lekarze, którzy jeszcze starszych metod używają [emoji15] no i mają przyjąć dwóch nowych, których wcale nie znam i z nimi nie pracowałam, więc trochę się ich boję [emoji23]
Też uważam że lekarz idiota.. Takie głupoty tłumaczyć matce. W głowie się nie mieści..
Martabunia gratulacje postanowienia. Ja też w tamtym tygodniu jagodzianki teściowej i mąż jakoś bombonierka do barku włożył. I nie oparłam się..
Idę się kąpać bo miałam ok 12 odstawić młodego teściowej żeby jeszcze do centrum przy okazji wizyty podjechać..
Goj niepokoimy się o Ciebie.. wszystko ok?
Jest moja paczuszka![]()