kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Jedyny plus że to już 33 tc. Każdy dzień się liczy ale już od 32tc w miarę bezpiecznie można urodzić... także źle nie będzie... choć Ciotka Forumka się gniewa![]()
Nie chcem w lipcu. Chcem w sierpniu. Juz tak się nastawiłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jedyny plus że to już 33 tc. Każdy dzień się liczy ale już od 32tc w miarę bezpiecznie można urodzić... także źle nie będzie... choć Ciotka Forumka się gniewa![]()
Nie ma w lipcu, bo ja nie pozwalam i już.Nie chcem w lipcu. Chcem w sierpniu. Juz tak się nastawiłam
Właśnie w swojej APP ciążowej wyczytałam że te białe, mleczne upławy w ciąży chronią Nas i smrodki przed infekcjami dróg rodnych więc NIC TYLKO SIĘ CIESZYĆ.
Na burzę chyba się niesie...
Ja na LIPIEC też się nie zgadzam ! POZWALAM wam rodzić w sierpniu nawet przede mną o ile ja urodzę 12a tak zaciskać co tam macie i trzymać w środku
![]()
Nie ma w lipcu, bo ja nie pozwalam i już.
Ja lubię jak chłopcy bawią się z młodym a i on mam wrażenie cieszy się na ich głosy.
Pogoda się poprawiła to już wszyscy sąsiedzi dzieciaci na podwórku... Ech będzie mi brakować tego... Jak się wyprowadzimy na zimę to nim wiosna - lato i dzieciaki się zintegrują minie tyle czasu... Oby ktoś z B. nowej klasy się z Nim zaprzyjaźnił i mieszkał na tym samym osiedlu.
Mam nadzieję bo on po mnie ciężki w relacjach z ludźmiMyśle ze znajdzie kolegów , nam się wydaje to ciężkie ale dzieci się szybko przyzwyczajają do zmian. Moje zmienialy szkole i miejsce zamieszkania i więcej było moich obaw niż faktycznie ... teraz tez jeżeli mi się uda przeprowadzić to myśle ze będzie w miarę ... wiesz strach ma wielkie oczy ... wiadomo ze dzieci są różne ale myśle ze z kimś się zaprzyjaźni
Ja to nie wiem ale generalnie lipce są takie jakieś nijakie dla mnie. Normalnie świerszcz mi za oknem cyka! Jak on na 4p się dostał?!Ja nie chce w lipcu bo zeszły lipiec miałam parszywy i ogólnie mi się zle kojarzy , zreszta jak dostanę zastrzyki to z tydz musi posiedzieć żeby zadziałały wiec do sierpnia blisko już będzie.
Mam nadzieję bo on po mnie ciężki w relacjach z ludźmi![]()
Ja to nie wiem ale generalnie lipce są takie jakieś nijakie dla mnie. Normalnie świerszcz mi za oknem cyka! Jak on na 4p się dostał?!
W zeszłym roku chyba też w sierpniu byliśmy na wakacjach... a lipice... matka moja ma dziś urodziny. Kupiłam jej badyla niech ma. Zaraz bedzie miała imieniny to może rzuce się na jakaś książkę dla niej.