Adell1994
Fanka BB :)
No jutro się za to zabieramMi pierwsze co jak się dowiedziałam ze zaszłam to chłop wyczarował sikalnie na pietrze tez. Mamuśka no to jak ? Powoli szykuj ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jutro się za to zabieramMi pierwsze co jak się dowiedziałam ze zaszłam to chłop wyczarował sikalnie na pietrze tez. Mamuśka no to jak ? Powoli szykuj ...
Znam to! Teraz nadrabiam za wszystkie poprzednie? Czy cośJa nie wiem jak ja znosiłam poprzednie ciąże tak dobrze... aż wierzyć się nie chce...
No jutro się za to zabierambo jakby mi przyszło tłumaczyć chłopu przez telefon co ma spakować to byłoby ciężko . Ogólnie bardzo ogarnięty jest ale tylko ja wiem co gdzie trzymam, co gdzie leży
![]()
Niezbyt optymistyczna wizja cały miesiąc takie skurcze nim się porządnie zacznie.Czekaj czekaj ja z B. miesiąc tak chodziłam nim się rozkręciło na dobre![]()
Ja nie wiem jak ja znosiłam poprzednie ciąże tak dobrze... aż wierzyć się nie chce...
W sumie do przeżycia... ale komfort z d..y.Niezbyt optymistyczna wizja cały miesiąc takie skurcze nim się porządnie zacznie.
Tak też muszę zrobićTo dobrze. Spakuj i będziesz miała z głowy.
Jejku co wy tak piszecie, na szczęście nie mam czasu na swoje marudy codziennie coś do zrobienia, jutro jadę na basen z dziećmi a później upieke dwa ciasta, dziś ogarnęłam trochę tych nowych rzeczy dla małego, zmieniłam pościel itp weekend zapowiada się pracowicie także nie wiem czy nadrobię buziaki