reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry. Dzisiaj jedziemy nad jezioro. Niedaleko w sumie [emoji23] naprzeciwko bloku.
Ja się smarowałam codziennie, ale przy tych upałach nie daję rady, bo się lepię. I tak wyszły mi rozstępy na schabie, a skóra bardzo nawilżona jest w dotyku - genetyka po mamusi mojej :)

Hej dziewczyny!
Baaaaardzo Wam dziękuję za ogromne wsparcie, wczoraj byłam w połowie trupem. Zostawiłam pierwszy raz w życiu córkę u dziadków na noc, bo nie dałabym rady się nią zająć, już nie mówiąc o tym, że mogłabym ja zarazić. Dziś już znacznie lepiej, przede wszystkim serducho się uspokoiło, po przebudzeniu puls już "tylko" 102 [emoji14] ale mogę oddychać. Stawy bolą, ale też jakby mniej, no i nie mam gorączki. Za to straciłam głos i się ze mnie samiec domowy śmieje, że w końcu nie marudzę [emoji14]

reklama
Hej dziewczyny!
Baaaaardzo Wam dziękuję za ogromne wsparcie, wczoraj byłam w połowie trupem. Zostawiłam pierwszy raz w życiu córkę u dziadków na noc, bo nie dałabym rady się nią zająć, już nie mówiąc o tym, że mogłabym ja zarazić. Dziś już znacznie lepiej, przede wszystkim serducho się uspokoiło, po przebudzeniu puls już "tylko" 102 [emoji14] ale mogę oddychać. Stawy bolą, ale też jakby mniej, no i nie mam gorączki. Za to straciłam głos i się ze mnie samiec domowy śmieje, że w końcu nie marudzę [emoji14]
A widzisz...! Może i dobrze z tym głosem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry