Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To tylko 39 lat złobzuje się na 40stkęNo to chyba zostaje wersja z porzuceniem chłopa na weekend i niech robi co chce a Ty ogarniasz z mama i kierowcakurczę no ciężko wybrnąć. Szkoda zabronić ale i spokojnosc trzeba mieć
Ja to się boje, że tymi moimi cycami to zgniotę tą małą główkęNo właśnie średnio widzę ten "toast".
Dziecko w tym czasie zamienia się w czerwonego, wijącego się na wszystkie strony, BARDZO głośnego robaka, który za nic nie weźmie już nic do buzi, bo jest za bardzo wściekły i spanikowany. Tak ja to widzę
O kurcze, będę miała noworodzia przy piersi! Takiego, którego głowa jest mniejsza od mojego cycka, ale bajer![]()
Ale jak nic sie nie dzieje, to moze kasa na taxi wystarczy jako zabezpieczenie dojazdu, a mezu niech sie nie napruje, zeby mogl w porodzie uczestniczyc? Czy szpital masz daleko?No to chyba zostaje wersja z porzuceniem chłopa na weekend i niech robi co chce a Ty ogarniasz z mama i kierowcakurczę no ciężko wybrnąć. Szkoda zabronić ale i spokojnosc trzeba mieć
Szczerze nasza rozmowa wczoraj na ten temat kompletnie nie wypaliła, skończyło się na wzajemnych pretensjach. On wie, że gdyby się coś stało i nie byłby przy porodzie bo se chlapnął, to bym mu do końca życia tego nie wybaczyła. Finalnie powiedziałam mu, że ma się zapytać swojego najlepszego przyjaciela (tego, co ma do nas przyjść, jak on by się zachował. Ma pecha, bo ja wiem co Bastuś powie i że jeszcze mu w łeb trzepnieNo to chyba zostaje wersja z porzuceniem chłopa na weekend i niech robi co chce a Ty ogarniasz z mama i kierowcakurczę no ciężko wybrnąć. Szkoda zabronić ale i spokojnosc trzeba mieć
Luzik, dacie radęJa to się boje, że tymi moimi cycami to zgniotę tą małą główkę![]()
Szczerze nasza rozmowa wczoraj na ten temat kompletnie nie wypaliła, skończyło się na wzajemnych pretensjach. On wie, że gdyby się coś stało i nie byłby przy porodzie bo se chlapnął, to bym mu do końca życia tego nie wybaczyła. Finalnie powiedziałam mu, że ma się zapytać swojego najlepszego przyjaciela (tego, co ma do nas przyjść, jak on by się zachował. Ma pecha, bo ja wiem co Bastuś powie i że jeszcze mu w łeb trzepnieFajnie jak facet ma mądrego przyjaciela <3
Ja nie zgniotlam to i ty nie zgnieciesz.....Ja to się boje, że tymi moimi cycami to zgniotę tą małą główkę![]()
DziękiJa nie zgniotlam to i ty nie zgnieciesz.....
Mam miske J....przypominam