Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
StarAnia i Beenka ja dołączam swoje kciuki za wasze przyrosty betki,wiec wiecie im wiecej kciukasów tym lepiej@Beenka to jutro musimy trzymać kciuki za siebie nawzajemTwoj mąż już wie? Jak zareagował, jak powiedziałaś?
Mój wie od kilku godzin i od kilku godzin powtarza, że nie wierzy ;p
Dziewczyny my tu z Beenka trzymamy miejsca dla Was :R
Gratuluje,super przyrost
My mamy wigilię u moich rodziców, więc przygotowania ograniczają się do kupienia prezentów. Ja jutro jeszcze do pracy, a już mnie łapie takie mega zmęczenie, brzuch rwie i panikuje. Teraz nie robię NIC. Odpoczywam i afirmujeGratuluje,super przyrostdzidzia rośnie,jak przygotowania do świąt?u mnie na finiszu na szczęście,a w wigilie testuje.miłego wieczoru
![]()
CudownieMy mamy wigilię u moich rodziców, więc przygotowania ograniczają się do kupienia prezentów. Ja jutro jeszcze do pracy, a już mnie łapie takie mega zmęczenie, brzuch rwie i panikuje. Teraz nie robię NIC. Odpoczywam i afirmujea po powrocie z pracy czekaly na mnie kwiaty i kartka z napisem "dziękuję kochanie!" <3
Przyrost prawie 150% [emoji1] @Beenka czekam na wieści!Zobacz załącznik 833043