Adell1994
Fanka BB :)
A Ty jesteś w pierwszej ciąży czy masz już dzieci ?Wiciowamama spore masz dzieciaki jeśli chodzi o wagę urodzeniowa. Ja ważyłam ok 5kg i mama mnie naturalnie urodziła!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A Ty jesteś w pierwszej ciąży czy masz już dzieci ?Wiciowamama spore masz dzieciaki jeśli chodzi o wagę urodzeniowa. Ja ważyłam ok 5kg i mama mnie naturalnie urodziła!
Nie był przy żadnym w sensie był do wypychania dziecka i zaraz po. Tak ustaliliśmy przy pierwszej ciąży.Goj a twój Sławek to planuje być wogole przy porodzie? Czy ty wolisz sama? Współczuję ci że wszystko na twojej głowie :/
Ja pamiętam jak mnie chłop przywiózł do mieszkania naszego obecnego żebym pomogła mu panele układać bo święta za pasem były a mieliśmy się przeprowadzić.zaraz po nich a jeszcze przed nowym rokiem.
Ja.przyjeżdżam, wchodzę a podłogi wszystkie zrobione, ściany pomalowane i stoi choinka ubrana i sobie migocze.
Mieszkanie gotowe do wstawiania mebli.
Takie to było miłe. Niespodzianka taka.
Kochaliśmy się wtedy na tych nowych panelach, przy choince
Heh.
Całkiem o tym zapomniałam.
Teraz tak wypłynęło mi na powierzchnię![]()
Pośladkowo ułożona to się w precelka zwinęła![]()
Może charakter po Babci ma
U mnie tylko babcia wyszła i K. spokojniejszy...
Jemu nie jest łatwo... pewnie...
Ja już po wizycie. Martynka waży 2600g w 35+2 tyg czyli "przepisowo"wszystko OK
Dalej ułożenie pośladkowe. Kolejna wizyta 21.08 i to jest ostatnia wizyta w gabinecie. Później idę do szpitala - albo jeszcze w tym samym tyg, albo w pon, zależy jak wizyta wypadnie.
Jeśli za dwa tyg się nie przekręci to od razu da mi skierowanie na cesarkętak chciałam tego uniknąć, a tu dupa blada.
GBS dzisiaj pobrał i w pon zaniosę do laboratorium. Wyniki ok, przepływy ok.
Zdjęć nie mam, bo rączki i nóżki na buzi.