Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gorąco jest i macice świrują. Ja mam skurcze co 10-15 min od kilku dni, i nic z tego. Nawet dziadowskie ktg w przychodni wyłapuje piękne skurczybyki wylazace ponad skalę i trwające ok 40-50 sekund. No i Lipton.10 minutowy odstęp między skurczami ale ten drugi na szczęście 18 sekund trwał więc olewam. Nie wiem co się dziś z tym moim org. dzieje.
Gratulacje!!! Wszystkiego dobrego dla Was! I zdrówka dla synka!No i trzaslamsynis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy
3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej
Super !! GratulacjeNo i trzaslamsynis lub urodził się równo w 36tc w nocy 30 min po północy
3179g, 49cm. Leży w inkubatorku i ma wspomagany oddech respiratorkiem na pierwsse 3 doby. Skończyło się cc bo przez te bóle krzyżowe nie miałam siły i mdlalam na sali porodowej