GoJ
Fanka BB :)
Rozwarcie rozwarcie tylko nie wiem jak się ma zewnętrzne do wewnętrznego.... że też ginekologiem nie zostałam...Może rozwarcie ci się robi? Jejku ja nie wiem nie doświadczona jestem pierwsze dziecko i wgl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozwarcie rozwarcie tylko nie wiem jak się ma zewnętrzne do wewnętrznego.... że też ginekologiem nie zostałam...Może rozwarcie ci się robi? Jejku ja nie wiem nie doświadczona jestem pierwsze dziecko i wgl
O Jezu wewnętrzne , zewnętrzne ja nie wiem o co chodzi ?Rozwarcie rozwarcie tylko nie wiem jak się ma zewnętrzne do wewnętrznego.... że też ginekologiem nie zostałam...
A matko jedyna szok następna się szykuje ile masz dokładnie tyg? A termin na kiedy? Trzymamy kciuki
Mój syn już śpiK..a dziś coś w powietrzu chyba wisi... Przed chwilą jakiś chłopiec płakał przez Bartka teraz Kacper przez kogoś wyje... zaraz mnie szlag też teafi!

Ooo awantura na 101 fajerek. A pier...le. Już się nie wtrącam... bo potem ja wychodzę na tym jak zabłocki....Mój syn już śpi
Katarzyno, co to ma znaczyć? Co to za wciskanie się w kolejkę? [emoji14]
Btw 4 cm, no nieźle, to Ty wejdziesz na porodówkę i po prostu wyplujesz to dziecko [emoji14]
U mnie była doula dzisiaj, dlatego znowu nie miałam czasu. Podpiela mi tensa, nauczyła Przemka jak go podpiąć, mnie obsługi, więc jestem zabezpieczona przed bólemposmialismy się (no dobra, głównie oni się śmiali) z ilości ręczników w mojej torbie i ogolnie było fajnie
a wszystko obgadalismy już do konca, także jest dobrze. W czwartek ciążę będę miała donoszona, także mogę rodzić bez obaw, byle tylko Miłosz zechciał wyjść
![]()