reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
K..a dziś coś w powietrzu chyba wisi... Przed chwilą jakiś chłopiec płakał przez Bartka teraz Kacper przez kogoś wyje... zaraz mnie szlag też teafi!

Katarzyno, co to ma znaczyć? Co to za wciskanie się w kolejkę? [emoji14]
Btw 4 cm, no nieźle, to Ty wejdziesz na porodówkę i po prostu wyplujesz to dziecko [emoji14]

U mnie była doula dzisiaj, dlatego znowu nie miałam czasu. Podpiela mi tensa, nauczyła Przemka jak go podpiąć, mnie obsługi, więc jestem zabezpieczona przed bólem :) posmialismy się (no dobra, głównie oni się śmiali) z ilości ręczników w mojej torbie i ogolnie było fajnie :)a wszystko obgadalismy już do konca, także jest dobrze. W czwartek ciążę będę miała donoszona, także mogę rodzić bez obaw, byle tylko Miłosz zechciał wyjść ;)

Ja pierdziele teraz czytam... GOJ, a Tobie dawno nikt w tyłek nie dał?! Jedna wciskająca się w kolejkę wytrzymam, ale dwie to przegięcie!

reklama
Katarzyno, co to ma znaczyć? Co to za wciskanie się w kolejkę? [emoji14]
Btw 4 cm, no nieźle, to Ty wejdziesz na porodówkę i po prostu wyplujesz to dziecko [emoji14]

U mnie była doula dzisiaj, dlatego znowu nie miałam czasu. Podpiela mi tensa, nauczyła Przemka jak go podpiąć, mnie obsługi, więc jestem zabezpieczona przed bólem :) posmialismy się (no dobra, głównie oni się śmiali) z ilości ręczników w mojej torbie i ogolnie było fajnie :)a wszystko obgadalismy już do konca, także jest dobrze. W czwartek ciążę będę miała donoszona, także mogę rodzić bez obaw, byle tylko Miłosz zechciał wyjść ;)

Ja nic w tym celu ... fajnie ze spotkanie było pomyślne :) dobrze na masz ogarnięte wszystko i razem sobie z mężem działacie w temacie przedporodowym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry