reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katarzyno, co to ma znaczyć? Co to za wciskanie się w kolejkę? [emoji14]
Btw 4 cm, no nieźle, to Ty wejdziesz na porodówkę i po prostu wyplujesz to dziecko [emoji14]

U mnie była doula dzisiaj, dlatego znowu nie miałam czasu. Podpiela mi tensa, nauczyła Przemka jak go podpiąć, mnie obsługi, więc jestem zabezpieczona przed bólem :) posmialismy się (no dobra, głównie oni się śmiali) z ilości ręczników w mojej torbie i ogolnie było fajnie :)a wszystko obgadalismy już do konca, także jest dobrze. W czwartek ciążę będę miała donoszona, także mogę rodzić bez obaw, byle tylko Miłosz zechciał wyjść ;)
Właśnie jak pokazywałas swoją torbę do szpitala to miałam myśli że po co tyle ręczników u ciebie??!!? :rolleyes:

reklama
Jezu ja pamiętam punkt 19 zawsze miałam być w domu a wszystkie dzieci na osiedlu się bawiły a ja tak leżałam oglądałam ta dobranockę i płakałam [emoji38]ale teraz inne czasy ja do zerówki grysik jadłam [emoji29]
Wcale nie inne czasy ja swoje dzieci wołam o 19 a o 20 już są w łóżkach z reguły dwójka już śpi jedna z Córek zasypiam ciut dłużej i powiem Ci ze oni się nie awanturuja nawet, zima o 19 są w łóżkach małego co się urodzi kapanie będzie o 19 i też spać tylko że my rani wstajemy zresztą w roku szkolnym i tak trzeba wstać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry