Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepiej do gina, ale jak nie.masz możliwości to i rodzinny może być.Do ginekologa czy rodzinnego ??
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy pęcherzu to od razu mocz na badanie i potem dopiero leki. To kilka złotych, a lepiej iść do lekarza z wynikami.
Ja też mam często. To znaczy miałam. Dzisiaj też coś czuję. Zaczęłam pić, jutro rano najwyżej zbadam mocz.
A infekcje pęcherza na początku ciąży niestety są niebezpieczne. A i na późniejszym etapie ciąży może dojść do powikłań. Niestety mam taki przypadek w rodzinie
Och widzę już kilka mam z plamieniami. Trzymam kciuki :*
Jadę jutro zrobić badaniePrzy pęcherzu to od razu mocz na badanie i potem dopiero leki. To kilka złotych, a lepiej iść do lekarza z wynikami.
Ja też mam często. To znaczy miałam. Dzisiaj też coś czuję. Zaczęłam pić, jutro rano najwyżej zbadam mocz.
A infekcje pęcherza na początku ciąży niestety są niebezpieczne. A i na późniejszym etapie ciąży może dojść do powikłań. Niestety mam taki przypadek w rodzinie
Och widzę już kilka mam z plamieniami. Trzymam kciuki :*
Jadę jutro zrobić badanie
Zrobię badania zadzwonię do ginekolog jak nie da rady to z wynikami pojadę do szpitala tam przyjmuje tak samo. Tylko ja już nie wiem czy to pęcherz czy macica tak mi uciskaKoniecznie umów się na wizytę, żebyś była spokojniejsza.
Dobrze zrozumiałam: masz juz jedne bliźnięta? Czy te dwujajowe to w Twojej rodzinie, nie u Ciebie?
W tym roku skończą 5 lat.