kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No mnie już podsumowali że Iwonka szybciej rodzi a taaaaaaka aktywna... a ja nie... wrr
Niech się pie... a która jej ciąża ? Tak z ciekawości ? Może ona z tych co maja wywalone na wszystko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mnie już podsumowali że Iwonka szybciej rodzi a taaaaaaka aktywna... a ja nie... wrr
Zawsze mnie wkurza... niby dobra z niej dziewczyna ale tempa dzida a ja kuźwa głupoty i chamstwa nie zniese...Tylko by Cię wkurzała jej obecność ...
Ciąża trzecia dziecko drugie.. ale ona 12 lat młodsza ode mnie to raz dwa taka z grubego pnia ciosana...Niech się pie... a która jej ciąża ? Tak z ciekawości ? Może ona z tych co maja wywalone na wszystko
I.to jest matka. o to ta z tych co czapeczkę przy plus 30 zap..li żeby dziecka nie przeziębić... i dziecko MUSI jeść... bo nie urośnie...
No ja to przyniej patologia.I.to jest matkaczapeczka musi.być
Dla mnie karmienie na sile to przemoc wobec dziecka...Kiedyś się z nią pokłóciłam bo wpierała mi że dzieci od niemal raczkowania powinny nosić kapcie żeby nie mieć płaskostopia. Tłumaczę że właśnie bose stopy powinny dotykać różnych powierzchni (piasek, trawa itp) wtedy stopa pracuje... no ale nie dotarło... o to ta z tych co czapeczkę przy plus 30 zap..li żeby dziecka nie przeziębić... i dziecko MUSI jeść... bo nie urośnie...
cześć dziewczetaodkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę
) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana
pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?