18grudzien
Fanka BB :)
Pierwsza ciąża bliźniaki cesarka, druga ciąża cesarka i teraz już musi być cięcie, ale ja rodzic SN nigdy nie chciałam także oby wytrwać trzecie cięcieOoo jak miłoA co masz za wskazania?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsza ciąża bliźniaki cesarka, druga ciąża cesarka i teraz już musi być cięcie, ale ja rodzic SN nigdy nie chciałam także oby wytrwać trzecie cięcieOoo jak miłoA co masz za wskazania?
A u Nas pogoda super. Wiaterek. Nie gorąco. Nie zimno.Dobra zjedliśmy obiad pierogi ruskie od mamy, poprasowalam, zmieniłam pościel jutro wypiore, ugotowalam kukurydze i wkoncu leżę, upał okropny więc siedzimy w domu odliczam do września bo chce już te inna pogodę i spokój
To już nie ma wyjścia jak cc. A powiedz mi czy po zabiegu to można normalnie moczyć ta ranę? bo opatrunek to chyba z 2-3 dni sie me a potem juz bez i czym to przemywac?Pierwsza ciąża bliźniaki cesarka, druga ciąża cesarka i teraz już musi być cięcie, ale ja rodzic SN nigdy nie chciałam także oby wytrwać trzecie cięcie
Bajdelka a jak to jest z osobą towarzyszącą przy CC?Pierwsza ciąża bliźniaki cesarka, druga ciąża cesarka i teraz już musi być cięcie, ale ja rodzic SN nigdy nie chciałam także oby wytrwać trzecie cięcie
No... w sumie doczekać się nie mogę... i boję i ekscytujęJakoś tak już wszystko blisko hmmmmm
Przez te pierwsze dni człowiek tak słaby że ledwo się obmywa tzn okolice intymne mylam nie moczac rany jak wyszłam do domu to że szwami na brzuchu można się kąpać w sensie prysznic nie leżenie w wannie i osuszac z tym że mi po drugim cięciu rana się babrala bo zarazili mnie gronkowcem więc mi tak ropa leciała 3 miesiace, teraz już jestem dobrze nasyzkowana w sensie że lekarz inny więc wie że mam komplikacje po cięciu dostanę antybiotyki i specjalny płyn na suszenie rany, w ogóle jestem bardzo pozytywnie nastawioną i mam plan zacisnąć zęby i wstać od razu jak będzie można, chce szybko wrócić do domuTo już nie ma wyjścia jak cc. A powiedz mi czy po zabiegu to można normalnie moczyć ta ranę? bo opatrunek to chyba z 2-3 dni sie me a potem juz bez i czym to przemywac?
Przemywac oscenisept ale ja dostanę teraz inny płyn ma receptę, szwy jakoś po tyg jedzie się do szpitala ściągnąćTo już nie ma wyjścia jak cc. A powiedz mi czy po zabiegu to można normalnie moczyć ta ranę? bo opatrunek to chyba z 2-3 dni sie me a potem juz bez i czym to przemywac?
Na śale nie wypuszczają kiedy masz operacje ale później leżysz w sali pooperacyjnej i może być przy tobie jedna osoba tak jest u nas czyli mąż albo mama, ja dziecko chce od razu leżałem w łóżku i synka miałam obok siebie w ramionachBajdelka a jak to jest z osobą towarzyszącą przy CC?
Może być ? Może czekać'gdzieś obok ?
Chodzi mi.O to że jakbym musiała.mieć.CC to chłop ma warować przy mnie żeby się kluską zająć. Chciała bym żeby on pokangurował czy co tam trzeba i pomógł mi trochę w karmieniu