Czyli u Ciebie 3 tygodnie do tuleniaCześć Renata.
U mnie sn mam nadzieję to nie pomogę..
Ale dla odmiany torbą jest, a pokoju brak
Ale będziemy sypialnie oddawać na stałe stąd się nie spieszymyłóżeczko dopiero dzisiaj zamówiłam, ale segment w szafie poprany j poprasowany czeka
Ja mam termin na 9.09 i będzie dziewczynka. Chyba Klaudia.
reklama
My z mężem przez ojców tak byliśmy zmuszani i mam 36 lat i do dziś traumę pomijam że w okresie dojrzewania zaburzenia odżywiania przez to.Dla mnie karmienie na sile to przemoc wobec dziecka...
18grudzien
Fanka BB :)
Hej ja mama dokładnie taki sam termin jak ty i cesarke zaplanowana na 18.09cześć dziewczetaodkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę
) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana
pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
Ja też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotowecześć dziewczetaodkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę
) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana
18grudzien
Dobra zjedliśmy obiad pierogi ruskie od mamy, poprasowalam, zmieniłam pościel jutro wypiore, ugotowalam kukurydze i wkoncu leżę, upał okropny więc siedzimy w domu odliczam do września bo chce już te inna pogodę i spokój
Ja też nie jestem za obrotem zewnętrznym. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja za 6 dni mam ostatnią wizytę i wtedy podejmujemy ostateczne decyzje z ginekologiem.A mi zostało 14 dni żeby się przekonać czy czasem i ja takiego skierowania na CC nie dostanę.
Z wyznaczoną datą.
Ogólnie to na obrót zewnętrzny się nie zgodzę. Więc albo sama się przefiknie albo zabieg.
Witamycześć dziewczetaodkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę
18grudzien
Jakoś tak już wszystko blisko hmmmmmJa też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotoweale w pogotowiu za to
z tym że to 3 dziecko i luz na cycach
![]()
18grudzien
U mnie też zaplanowanego 10 dni przed terminemJa też nie jestem za obrotem zewnętrznym. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja za 6 dni mam ostatnią wizytę i wtedy podejmujemy ostateczne decyzje z ginekologiem.Witamyja póki co, jeśli na wizycie 21.08 będzie wszystko ok to CC mam mieć koło 27.08, więc będzie to 10 dni przed terminem. No chyba, że Mała się przekręci
![]()
Ooo jak miłoHej ja mama dokładnie taki sam termin jak ty i cesarke zaplanowana na 18.09
reklama
Przy kolejnym to już jest mniejsze napięcieJa też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotoweale w pogotowiu za to
z tym że to 3 dziecko i luz na cycach
![]()