xnightfall94
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo dla niej wszystko, co z lumpa to beCzemu mama Cię wyklnie ?
A ja czytałam że tak jak pisze @kasiaczek89pl trzeba do kasjera się zgłosić i on daje. Ale jako że nie korzystam z Rossmanna i aplikacji już od paru lat tak nie odbieram i nie wiem jak to wygląda u mnie.Nie. Niby na półce gdzieś jest.
Mnie chodzi o te co teraz są w promocji w Lidlu takie normalne@kasiaczek89pl chodzi ci o te ręczniczki, co były z serii looney tunes? To ja mam 2, nawet miłe w dotyku, wyprane leżą w koszyczku![]()
Jak pracuje to chyba z tyt. urodzenia dziecka przysługuje mu 2 dni wolnego? Kiedyś tak było. Na opiekę też może wziąć.Hej termin na 23.09 -dziewczynka prawdopodobnie Olga...powoli wszystko dopinane. A dziewczyny orientujecie się czy jak będę w szpitalu mąż dostanie opiekę na dziecko ( córka 4 lata)?? Czy jak to rozwiązać????
A ty jeszcze o czymś innymNie , nie. O takie w folii co miały być od pon do wyczerpania zapasów Takie 100% bawełny jednorazowe
Bo dla niej wszystko, co z lumpa to bea dla dziecka albo do szpitala to już całkiem sobie nie wyobraża
![]()