reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej :-) my mieliśmy mieć dzisiaj zdjęcia, ale przenieśliśmy, bo padało, chyba na niedzielę, jeszcze się mamy zgadać z fotografem. Dzisiaj u nas pracowicie, komoda małego w pokoju złożona, lozeczko złożone, a jak mój S.postawil na nim przewijak, to normalnie się wzruszyłam i łzy stanęły mi w oczach :D wszystko stało się takie realne :-) wanienka też już stoi, jeszcze leżaczek do złożenia i oczywiście prasowanko i pranko wszystkich rzeczy :-) kupiłam wczoraj 5 sukienek w lumpie na tą sesję, ale będą też na po ciąży, bo naprawdę trafiłam fajne egzemplarze. I nawet upolowałam miętowy szlafrok do szpitala z Marks and spencer. Nie mówię mojej mamuśce, bo mnie wyklnie :D teraz leżę , obiadu nie zjadłam, bo coś mnie brzuch rozbolał i nie wiem, czy to mały, czy może jakieś gazy :/

reklama
cześć dziewczeta:) odkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę;) ) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana :D pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
Hej termin na 23.09 -dziewczynka prawdopodobnie Olga...powoli wszystko dopinane. A dziewczyny orientujecie się czy jak będę w szpitalu mąż dostanie opiekę na dziecko ( córka 4 lata)?? Czy jak to rozwiązać????

A ja sie wkurzam bo pytalam pania w rossmanie i mi powiedziala, ze mam czekac na maila ktorego nie dostalam ;[

A tak poza tym, Ania kiedys wrzucala tu swoj plan porodu i pamietam, ze byl madry [emoji1] ale ja nie bylam na tyle madra, zeby go sobie zapisac! Ma moze ktoras z Was? ;)

A na szkole rodzenia wczoraj mówiła położna o połogu . Fajne było to, że położyła duży nacisk na aspekt emocjonalny, że możemy od razu nie poczuć miłości do dziecka, że nie jest różowo, że porządek w mieszkaniu nie jest najważniejszy itd. A o ranie, że ma być sucho, czystko i przewiewnie, i najlepiej jeszcze jakby się gdzieś na słońce wystawić, ale to nie warunek konieczny :D

reklama
Hej :-) my mieliśmy mieć dzisiaj zdjęcia, ale przenieśliśmy, bo padało, chyba na niedzielę, jeszcze się mamy zgadać z fotografem. Dzisiaj u nas pracowicie, komoda małego w pokoju złożona, lozeczko złożone, a jak mój S.postawil na nim przewijak, to normalnie się wzruszyłam i łzy stanęły mi w oczach :D wszystko stało się takie realne :-) wanienka też już stoi, jeszcze leżaczek do złożenia i oczywiście prasowanko i pranko wszystkich rzeczy :-) kupiłam wczoraj 5 sukienek w lumpie na tą sesję, ale będą też na po ciąży, bo naprawdę trafiłam fajne egzemplarze. I nawet upolowałam miętowy szlafrok do szpitala z Marks and spencer. Nie mówię mojej mamuśce, bo mnie wyklnie :D teraz leżę , obiadu nie zjadłam, bo coś mnie brzuch rozbolał i nie wiem, czy to mały, czy może jakieś gazy :/

Czemu mama Cię wyklnie ?

Do góry