w 34 tc bylo 3300. teraz jestem w 35 tc.A teraz który jesteś tydzień ?
Dla mnie 3500 to jest małe dziecko hihihi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w 34 tc bylo 3300. teraz jestem w 35 tc.A teraz który jesteś tydzień ?
Dla mnie 3500 to jest małe dziecko hihihi![]()
Ola ale w szpitalu będziesz pod opieką :* ja wiele bym dała żeby ktoś na wszelki wypadek mnie położył. A tak to się bujam sama i się boję...
A może któraś z was wie co oznacza że szyjka jest dojrzała, gotowa do porodu ale bez rozwarcia. To w sensie że miękka? :O
Seks i stymulacja brodawek sutkowych to jedyne działania o udowodnionej skuteczności. Pewnie dlatego jeszcze nie urodziłam :/
To tak jak jaGosia nie zniechęcajmam ambitny plan dziś w nocy urodzić
Czemu tak drobno napisałaś? Boisz się mówić głośno hahahspakowałam torbę
Chodzenie po schodach jest bardzo niebezpieczne w ciąży.. mi zarówno w poprzedniej jak i w tej gin prosiła wręcz, byle nie ta metodę wywoływania.. bardzo łatwo o upadek. Wiadomo jak ktoś musi to musi, ale jeśli nie to absolutnie..Hehenie w głowie mi seksy. Chociaż położna polecala. Na razie chodzę po schodach
Super.. najważniejsze ze wszystko dobrze.. waga jaja będzie taka urodziszMy po dopplerze, przeplywy i serduszko super. „Maly” juz duzy, 2900, wiec jakby chhcial posiedziec jeszcze ten caly miesiac to pewnie podbije pod 4kg![]()