Ziucia2226
Aktywna w BB
Dziewczyny ratunku w sobotę 13.01 robiłam betę była 81 dziś robiłam i jest 1222...cY nie za niska?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo współczujęJa juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba
Nie, bardzo ładny przyrostDziewczyny ratunku w sobotę 13.01 robiłam betę była 81 dziś robiłam i jest 1222...cY nie za niska?
Przykro mi bardzoJa juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba
Nic Ci nie powiedzą.. musisz sama znaleźć odpowiedniego lekarza.. nie wiem skąd jesteś ale jeśli z okolic Londynu to mogę Ci co najmniej 3 polecić i to polskich lekarzyTen system to porażka... Ja u siebie nie slyszalam o prywatnym usg. :/ Pozostaje mi czekac az ustala date.
Trzymaj się! Przykro mi..Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba
Dzięki aniu ja wpadłam w panikę bo na jednej stronie wyskoczyło mi ze przyrost jest nieprawidłowy za niski...gdzie masz taki fajny kalkulator?Nie, bardzo ładny przyrostZobacz załącznik 835879
Trzymaj się wiem co przeżywasz ;(Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba