blondynka87
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
czy mogę do Was dołączyć na ten wspaniały czas? Test zrobiony - piękne dwie kreseczki, wizyta u lekarza we wtorek. Termin wychodzi na 26.09 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam gratuluję [emoji4]Cześć dziewczynyczy mogę do Was dołączyć na ten wspaniały czas? Test zrobiony - piękne dwie kreseczki, wizyta u lekarza we wtorek. Termin wychodzi na 26.09
![]()
Ja bym prędzej jajko zniosła niż czekała jeszcze 1.5miesiaca..A czemu położna Ci nie wyznaczył terminu? Możesz się z nimi kłócić.. powinno być to zrobione jak najszybciej no 12tydzien to już trochę późno szczerze mówiąc.. napilam trochę że masz ciężką pracę i potrzebujesz zaświadczenia czy coś w tym stylu
Rozgosc sięCześć dziewczynyczy mogę do Was dołączyć na ten wspaniały czas? Test zrobiony - piękne dwie kreseczki, wizyta u lekarza we wtorek. Termin wychodzi na 26.09
![]()
Ale fajnieDzięki - napiszę coś o sobie byśmy się lepiej poznały
Mam 31 lat, to moja 2ga ciąża, nie miałam się okazji nią cieszyć jeszcze bo mamy w domu 7,5 mc niemowlaka (czerwiec 2017) który jest karmiony piersią [emoji38] między maluchami będzie rok i 4mc różnicy [emoji4]
O jak cudnieDzięki - napiszę coś o sobie byśmy się lepiej poznały
Mam 31 lat, to moja 2ga ciąża, nie miałam się okazji nią cieszyć jeszcze bo mamy w domu 7,5 mc niemowlaka (czerwiec 2017) który jest karmiony piersią [emoji38] między maluchami będzie rok i 4mc różnicy [emoji4]
Ja juz po. Juz prawie nic nie zostalo... mam tylko nadzieje ze oczyszcze sie sama do konca. Boze... umre chyba