Adell1994
Fanka BB :)
Mi też nie bardzo chce się coś robić , ale tak trochę się zmuszam w nadzieji, że jak będę się ruszała to mały szybciej wyjdzieMnie to albo ominie, albo już minęło, albo urodzę za miesiąc. Dalej leżę. Spać mi się chce...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też nie bardzo chce się coś robić , ale tak trochę się zmuszam w nadzieji, że jak będę się ruszała to mały szybciej wyjdzieMnie to albo ominie, albo już minęło, albo urodzę za miesiąc. Dalej leżę. Spać mi się chce...
O to ja nie sama
A miałaś już szpilki z potłuczonym szkłem w cyckach? To dopiero "ubaw" po pachyJak się uda odłożyć to zrobięi w kołysce jak dojdą piękności od Helenki. Noc tak szczerze słabo - od północy do 7 w koło karmienie , kupy , siku , czkawka
jeszcze mnie bolały nerki , plus wycieczka na zmianę podpaski po każdym przystawieniu . Rano kosz w łazience pełny tego i pampersow. Zaczęło się
nogi mam spuchnięte a cycki szkoda gadać [emoji23] książę kapryśny trochę ale za to w dzień grzeczny, wczoraj już spał godz na świeżym powietrzu popołudniu. Cyca je chętnie , trochę boli ale próbuje korygować przystawienie żeby było idealnie. Zaczyna się nawał , muszę otworzyć książkę i sobie przypomnieć co i jak. A z dodatkowych atrakcji to wczoraj poszłam do łazienki tam sporo chłodniej. Myślałam ze mi piersi zamarzną, zaczęły szczypać ja dostałam Trzesawki i z 10 min mąż mnie obkładal kocami , przytulał i masował bo nie mogłam przestać się trząść i szczekać zębami. Myślałam ze to gorączka ale nie. Potem jak poszłam to samo się zaczęło to zaraz gruby ręcznik na biust ... delikatne to urządzenie ...
Tylko na jednego? Myślałam że ma być trzech M-uszkieterów.Fajnie , odpoczywajja mam w nosie wszystko. Tylko ja młody cyc palcem nie tknę garów ani sprzątania. Co najmniej ze dwa dni jeszcze. Tez bym tak pospala ... czekamy na kolegę dla Miska
![]()
ja wlazlam w nocy w rozbity sloik i dopiero rano mojemu kazalam okruchy szkla wyjmowac.....A miałaś już szpilki z potłuczonym szkłem w cyckach? To dopiero "ubaw" po pachy
Tylko na jednego? Myślałam że ma być trzech M-uszkieterów.
To ja jestem nienormalna bo mnie to w ogóle nie straszne... Przy nocnych karmieniach zazwyczaj przysypiałam w dzień z oboma nigdy nie było tragedii. Może też dlatego że ja się lepiej organizuje gdy mam nawał roboty niż jak zbyt dużo wolnego czasu.No ale ktoś musi ci pomagać? Kurde obawiam się właśnie tego wiszenia na cycu tak jak myślalam
A miałaś już szpilki z potłuczonym szkłem w cyckach? To dopiero "ubaw" po pachy
Ja nie umiem. Od wczoraj śpiączka. No zwyczajnie nie jestem w stanie :/Mi też nie bardzo chce się coś robić , ale tak trochę się zmuszam w nadzieji, że jak będę się ruszała to mały szybciej wyjdzie![]()