Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To się może i dobę tak kręcić... współczuję bo strasznie to męczące i irytujące.Tak zrobiłam. I się wydłużyła do 12 minut jak zaczęłam ogarniać dom. Jakoś jak leżałam to szybciej się to rozwijało...ale boli nieźle ...niby 40 sekund a wkurzajace
NieDziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Ja jeżdżę jeszcze sama. Dziś jakieś 35 km na KTGDziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Rób róbNo właśnie. Dlatego wzięłam się za robotę [emoji16][emoji16][emoji16]
ProwadzęDziewczyny w dwupaku, czy prowadzicie jeszcze samochod?
Mam nadzieję nie mogę pozwolić sobie na ciągle wiszenieA ja właśnie nadrabiam forumowe zaległościMłody śpi WRESZCIE i nie mam gości. Także spokój.
Pytałaś o to karmienie. Ja karmiłam tamtych i tego na żądanie czyli gdy chce cyca dostaje. Najgorsza jest druga doba kiedy dziecko chce być przy matce non stop i dobrze mu mieć cyc w buzi nie tylko by jeść ale by mieć tę bliskość. W domu inaczej jest przynajmniej jeśli na każde jęknięcie nie leci się z cyckiem. My z każdym mieliśmy wypracowany tryb dnia i nocy i szło ogarnąć wszystko. Nie namawiam Cię ale jesteś zorganizowana i wiem że po 2 pierwszych dniach uda Ci się by małe nie wisiało na tobie non-stop.
Hej dziewczyny. Dziś o 11.18 na świat w 37 tygodniu przyszła Zosia. Waży 3070, 54 cm dluga . Nie chcieli już dłużej czekać z tą skacząca cholestazą i zrobili na szybko CC .