Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Mama7 ja od wczoraj zero humoru także nie tylko Ty [emoji26]Zobacz załącznik 897118
U nas też ładnie. Już 23, a ma być 28.. może jak się przewietrzę zobaczę świat w kolorach.. bo dziś jakiś mam płaczliwy dzień..
Trzymajcie się..
to kiepsko Kinderbueno :/ kasa co miesiąc potrzebna jest... a tu do października czekaj....
Fajnie Ci słownik przekręcił że przekąski dla lekarzamoże jakbyś go uraczyła czymś smakowitym to poszłaby sprawniej ta papierologia
![]()
Ja się męczę tą pogodą, wole po 20 stopni, a dziś faktycznie ma być ok 28 w wawie
Myślę że jak nie wieje i nie jest jakoś mega zimno to można nawet na drugi dzień po powrocie ze szpitala tylko nie pchać się w tłumy itp. No i nie za długo jak na początek. To wszystko kwestia indywidualna.Mam nadzieje, że jak urodziny jeszcze coś z ładnej pogody nam zostanie,by na spacer z wózkiem pokorxystac
A tak w ogóle to kiedy można wyjść na spacer z dzieckiem? Zakładając, że wszystko jest dobrze ?
Ja raczej zaczne od balkonu, jezeli bedzie sloneczko, dopiero po tygodniu spacer - ale tez zalezy od pogody, bo jak bedzie 20C +, to mozna pewnie i wczesniejMyślę że jak nie wieje i nie jest jakoś mega zimno to można nawet na drugi dzień po powrocie ze szpitala tylko nie pchać się w tłumy itp. No i nie za długo jak na początek. To wszystko kwestia indywidualna.
Tak ja myślę o takiej pogodzie jak teraz [emoji5] wiadomo że jak będzie chłodniej to na początek lepiej werandować [emoji846]Ja raczej zaczne od balkonu, jezeli bedzie sloneczko, dopiero po tygodniu spacer - ale tez zalezy od pogody, bo jak bedzie 20C +, to mozna pewnie i wczesniej
Wyjątkowo ciepły rok mamy, mi prognoza do wtorku pokazuje 22-24 c, ciekawie jak druga polowa wrześniaTak ja myślę o takiej pogodzie jak teraz [emoji5] wiadomo że jak będzie chłodniej to na początek lepiej werandować [emoji846]
Jestem z listopadowego forum i zachwycona jestem tym chustowaniem.Ja bym wolała trojaczki high need baby, niż te ciążę [emoji14] jest mi teraz tak lekko i błogo, mimo tych 10 kg na plusie i bólu kręgosłupa! Zobacz załącznik 896999