reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To ja mimo wszystko wolę terrorystę niż akurat tę ciążę
Ja bym wolała trojaczki high need baby, niż te ciążę [emoji14] jest mi teraz tak lekko i błogo, mimo tych 10 kg na plusie i bólu kręgosłupa!
IMG_20180911_191840.jpg

Załączniki

• IMG_20180911_191840.jpg
    IMG_20180911_191840.jpg
    94,6 KB · Wyświetleń: 613
Ja bym wolała trojaczki high need baby, niż te ciążę [emoji14] jest mi teraz tak lekko i błogo, mimo tych 10 kg na plusie i bólu kręgosłupa! Zobacz załącznik 896999
Widać :)

Mnie ta ciąża i dwie doby porodu wymęczyły tak skutecznie że już mi przeszła ochota na czwarte dziecko ;) wolę swojego rozdarciucha po tej stronie mimo że ostatnio się nie wysypiam i z tego powodu boli mnie głowa i mi zimno ciągle. Mimo że bolą plecy i w ogóle... to jednak mam siłę by coś ogarnąć... spacerować...

Ja po wizycie, jest mi źle:( bo nic się tam nawet nie ruszyło, wszystko wysoko, a mialam nadzieję :/ chyba popadnę w depresje . Mały 3 kg narazie , nic się nie zapowiada wcześniej. Wizyty już nie mam, ewentualnie 2 października jak nie urodzę :( pobrał mi tego gbs, okazało się , że sama muszę to jutro zawieźć, specjalnie jechać 40 km w jedna stronę uśmiecha mi się :/
Magnez mam dalej brac
W moczu coś mi tam wyszło, dostałam morulan czy jak to tak, w aptece nie mieli, dopiero na jutro .
Tsh mam dziwnie niskie, powiedział, że teraz powinno się zwiększyć , a mi zmalało od zeszłego miesiąca . Mam z 75 i 50 eutyroxu zejść na 50 sama i powtórzyć za około 1,5 tygodnia.
Mój wpis pesymistyczny, ale mam dość tak jak wiele z Was :(
Ja też mam dość a jeszcze w sobotę wesele i w ndz obiad rodzinny więc już jestem zmęczona myśleniem, damy radę dużo nam nie zostało

Ale mam przepowiadające [emoji16] [emoji15]
Uświadomiłam sobie, że jeśli cc będzie za tydzień to dokładnie w termin z usg, który pokrywa się z moimi obliczeniami.
Chyba dobrze. Ogólnie to przedziwne te bóle, plus ruchy Młodego i znów krwawienie z hemoroida, aaa.

Po dzisiejszym wieczornym obchodzie zastepca ordynatora stwierdzil, ze z takimi niebolacymi skurczami porodu nie bedzie i jutro sie za mnie biora. Na nic sie nie nastawiam, bo wczoraj lekarka mowila, ze dopiero w piatek. Jutro rano ma byc ordynator na dyzurze, wiec zobaczymy co on powie.
Juz mi sie odechcialo rodzic, chce wracac do domu :p

Dzieki dziewczyny.
Chlop pojechal po 18.
Same zostalysmy ;)
Ulka pospala 3h i potem sie zaczela krecic wiec ja do grugiej piersi przystawilam. I tak se ciumka i ciumka......
Ja leze plackiem, z cewnikiem i kroplowka.
Jutro maja wyciagac mi to po obchodzie

A ja dobrze kojarze, ze Twoja mala miala wazyc kolo 4 kilo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry