U
użytkownik 180176
Gość
Bo mialam zł e ułożenie dziecka ostatnio. Potylicowo tylnie. Stąd stwierdziła .Ha, ha. No da się, a jak nie to w średniowieczu nie żyjemy i pomogą. Ciekawa jestem skąd ta lekarka już krzyżowe podejrzewa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo mialam zł e ułożenie dziecka ostatnio. Potylicowo tylnie. Stąd stwierdziła .Ha, ha. No da się, a jak nie to w średniowieczu nie żyjemy i pomogą. Ciekawa jestem skąd ta lekarka już krzyżowe podejrzewa?
To ja mimo wszystko wolę terrorystę niż akurat tę ciążęJa też jeszcze nie jestem rozpakowana i dobrze
Dareczka - no przecież do terminu jeszcze trochę Ci zostało, nie przejmuj się tym. Teraz chcesz bardzo urodzić, ale jak urodzisz będziesz nieco tęsknić za tym czasem kiedy nikt nie płacze w niebogłosyJa się przynajmniej tak nastawiam.
Ja bym wolała trojaczki high need baby, niż te ciążę [emoji14] jest mi teraz tak lekko i błogo, mimo tych 10 kg na plusie i bólu kręgosłupa!To ja mimo wszystko wolę terrorystę niż akurat tę ciążę
WidaćJa bym wolała trojaczki high need baby, niż te ciążę [emoji14] jest mi teraz tak lekko i błogo, mimo tych 10 kg na plusie i bólu kręgosłupa! Zobacz załącznik 896999
Ja też mam dość a jeszcze w sobotę wesele i w ndz obiad rodzinny więc już jestem zmęczona myśleniem, damy radę dużo nam nie zostałoJa po wizycie, jest mi źlebo nic się tam nawet nie ruszyło, wszystko wysoko, a mialam nadzieję :/ chyba popadnę w depresje . Mały 3 kg narazie , nic się nie zapowiada wcześniej. Wizyty już nie mam, ewentualnie 2 października jak nie urodzę
pobrał mi tego gbs, okazało się , że sama muszę to jutro zawieźć, specjalnie jechać 40 km w jedna stronę uśmiecha mi się :/
Magnez mam dalej brac
W moczu coś mi tam wyszło, dostałam morulan czy jak to tak, w aptece nie mieli, dopiero na jutro .
Tsh mam dziwnie niskie, powiedział, że teraz powinno się zwiększyć , a mi zmalało od zeszłego miesiąca . Mam z 75 i 50 eutyroxu zejść na 50 sama i powtórzyć za około 1,5 tygodnia.
Mój wpis pesymistyczny, ale mam dość tak jak wiele z Was![]()
Dzieki dziewczyny.
Chlop pojechal po 18.
Same zostalysmy
Ulka pospala 3h i potem sie zaczela krecic wiec ja do grugiej piersi przystawilam. I tak se ciumka i ciumka......
Ja leze plackiem, z cewnikiem i kroplowka.
Jutro maja wyciagac mi to po obchodzie
My juz w domku...juz spokojnie bo u siebie. Cycamy sie ciagle ogarnelam lekcje z mlodymi ...maz musi teraz im poswiecic wiecej czasu..
W.domu czekala niespodzianka