Adell1994
Fanka BB :)
Ja miałam krzyżowe i dałam radę więc wierzę w Ciebie i mocno trzymam kciukiMnie doktor teraz uświadomiła ,że prawdopodobnie będę miała wersje porodu z bólami krzyżowymi . Ale pocieszyłas mnie bardzo , jednak się da![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam krzyżowe i dałam radę więc wierzę w Ciebie i mocno trzymam kciukiMnie doktor teraz uświadomiła ,że prawdopodobnie będę miała wersje porodu z bólami krzyżowymi . Ale pocieszyłas mnie bardzo , jednak się da![]()
My juz w domku...juz spokojnie bo u siebie. Cycamy sie ciagle ogarnelam lekcje z mlodymi ...maz musi teraz im poswiecic wiecej czasu..
W.domu czekala niespodzianka
Dzieki dziewczyny.
Chlop pojechal po 18.
Same zostalysmy
Ulka pospala 3h i potem sie zaczela krecic wiec ja do grugiej piersi przystawilam. I tak se ciumka i ciumka......
Ja leze plackiem, z cewnikiem i kroplowka.
Jutro maja wyciagac mi to po obchodzie
Ja po tej historii Ani świruję i ciągle sprawdzam czy mój mały oddycha . Nawet nie chce czytać na Internecie o tym bo wtedy na pewno nie zasnę
48h :-) waga malej spadla ale w.granicach normy i jest bez zoltaczki :-)Fajnie ze już wyszliscie.. jakoś szybko minęło. Dopiero co pisałaś że urodzilaś..
Może i tak będzie , ale na chwile obecna mam dosyćJa też jeszcze nie jestem rozpakowana i dobrze
Dareczka - no przecież do terminu jeszcze trochę Ci zostało, nie przejmuj się tym. Teraz chcesz bardzo urodzić, ale jak urodzisz będziesz nieco tęsknić za tym czasem kiedy nikt nie płacze w niebogłosyJa się przynajmniej tak nastawiam.