D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to nie wiem co wy z tym brzusiem macie... U nas młody przy kupie czy pierdzie się spina w indianina ale to z wysiłku jaki wkłada w tę czynność nie z bólu...
A z jakich sklepów macie te tygryski i batmany ?
Ty to ja wiem! On imprez potrzebuje! Pierdzielbij muze na fullJa tez nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia. Już nawet baczki sobie radzi sam ładnie a boli go dalej widać bo się spina, non stop cyc , nie poleży chwili spokojnie. W sobotę był spokój. Całkiem inne dziecko.
A co mu dawałas do tej pory? Jakie krople?Ja tez nie wiem. Nie mam zielonego pojęcia. Już nawet baczki sobie radzi sam ładnie a boli go dalej widać bo się spina, non stop cyc , nie poleży chwili spokojnie. W sobotę był spokój. Całkiem inne dziecko.
Z cukrzycą podobno nie czekają po terminie i lekarz mówił o wcześniejszym przyjęciu ale na ostatniej wizycie było ok więc skierowanie po terminie. Właśnie jestem w trakcie przyjmowania na oddział.. EhhhAle byłaś w szpitalu lub u lekarza wcześniej? Dawali Ci takie zalecenia by zjawić się szybciej w szpitalu ?
Wazony na tej samej wadze (w sensie to samo urządzenie), bez ubrań, pieluchy, po jedzeniu, o tej samej porze dnia?My po wizycie u położonej, przez tydzień tylko 50g przybrał na cyckuon ciągle wisi na cycku ale usypia przy tym.... kurde nie wiem co robić. Kazała częściej karmić , ale ja cały dzień tylko siedzę i karmię...
w piątek ważenie kolejne. Kinderbueno daj znać jak po usg.
Za mna tez ciezka noc. Mlody nie wiedzial czego chce- pare minut ssania i spanko, ale tylko przytulony do cyca. Cyc- prutulanka i zabawka. Po odlozeniu po 5-10 minutach marudzenie i tak do rana. Nieprzytomna jestem...![]()