kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Albo przy piersi, albo leżąc na mnie/na tacie. W łóżeczku nie ma zamiaru. Łóżeczko to grota pełna rozżarzonych wegli
Mój tez tej dostawki za bardzo nie lubi ... kurczę czym to idzie ? Za to kołyska prędzej. Kokon
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo przy piersi, albo leżąc na mnie/na tacie. W łóżeczku nie ma zamiaru. Łóżeczko to grota pełna rozżarzonych wegli
To zrozumiale, że się martwisz. Ale troszkę Ci zazdroszczę, że już tam jesteś i chwila i będziesz miała swojego bąbelka.No niby wiem o tym błędzie ale 3200 to mój ważył 28.08 i teraz miesiąc później wychodzi, że tak samo..
Ludziów jak mrówków na tej IP- jesienne szaleństwo![]()
Podobno przy karmienie KP właśnie tak często jest dlatego nie zdecydowałam się na karmienie piersią bo bym nie dała rady niestety wiem czym to pachnie, ale kiedyś się to chyba unormuje???Czyli tylko moj Leon zasypia wylacznie przy piersi![]()
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej przywitała syna na świecie![]()
@KINDERBUENOO88 wszystko fajnie wygląda tylko po co ten cewnik? [emoji848]Dziękuje Ci bardzo [emoji8][emoji8][emoji8]
I innym oczywiście też[emoji173]️
Leżę zacewnikowana pod ktg. Msm regularne mini skurcze na poziomie 40. Nieduże ale w końcu mój wykres jakoś wyglada- ma wzgórza
Jeśli samo się nie ruszy jutro od 7 rano oksytocyna.
Posłałam mojego po jedzenie, bo tu obiad był o 11:30 (!!!) a kolacja będzie o 15:30 także lekko słabo. Posiedzi chwile ze mną i go puszczam do domu...
Zaczyna do mnie docierać, że to się dzieje... jejku jakie dziwne uczucie, ale szczerze to mam bardzo bardzo bardzo dużo strachu w sobie
A jaka metoda beda robic operacje? Przez pepek laparaskopowo czy zwykle rozciecie brzucha? Po takiej zwyklej operacji jest blizna...Nie, to operacyjnie. Trzeba wszyć siatkę, a mięśnie zszyć. Tylko muszę zdecydować, czy na pewno nie chcę już więcej dzieci...
Kolacja o 15.30 ? To ja w domu obiad tak czasem jem , z głodu przecież można paść do rana. Dobrze że Cię Twój zaopatrzy w jedzenieDziękuje Ci bardzo [emoji8][emoji8][emoji8]
I innym oczywiście też[emoji173]️
Leżę zacewnikowana pod ktg. Msm regularne mini skurcze na poziomie 40. Nieduże ale w końcu mój wykres jakoś wyglada- ma wzgórza
Jeśli samo się nie ruszy jutro od 7 rano oksytocyna.
Posłałam mojego po jedzenie, bo tu obiad był o 11:30 (!!!) a kolacja będzie o 15:30 także lekko słabo. Posiedzi chwile ze mną i go puszczam do domu...
Zaczyna do mnie docierać, że to się dzieje... jejku jakie dziwne uczucie, ale szczerze to mam bardzo bardzo bardzo dużo strachu w sobie
Też mnie to ciekawi po co cewnik . Że do cc to rozumiem ale tak o przy przyjęciu na oddział .@KINDERBUENOO88 wszystko fajnie wygląda tylko po co ten cewnik? [emoji848]