Mimi93
Fanka BB :)
Gratuluję ciąży!!! Miałam takie same testy. Aktualnie 6 tydzień i 2 dzieńWidać mój suwaczek ?
![]()
Uważaj na siebie, jedz zdrowo, zrób ze dwie bety hcg i czekaj na wizytę u lekarza
Suwaczek widać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję ciąży!!! Miałam takie same testy. Aktualnie 6 tydzień i 2 dzieńWidać mój suwaczek ?
![]()
Pink test. Wczoraj miałam inny . nie pamiętam nawet jaki [emoji14]Tej samej firmy?
Dziękuje. Na bete podjade we CZW. Jutro zadzwonie do gin.Gratuluję ciąży!!! Miałam takie same testy. Aktualnie 6 tydzień i 3 dzień
Uważaj na siebie, jedz zdrowo, zrób ze dwie bety hcg i czekaj na wizytę u lekarzaGratulacje!!!!!!!! Zdrówka!!!!
Suwaczek widać![]()
Widać. I na suwaczku pokazuje Ci 5tydz i 4 dzieńA mój widać?
He ja to nawet po herbacie z cytryną potrafię wymiotować :-\Biedna z tym jesteś.. ja zauwazylam ze mdli mnie jak jestem głodna, wiec staram sie do tego nie dopuścić i piję duzo herbat sokow, to chyba tez pomaga.. Tyle ze potem sie stresuje ze mnie nie mdli, wiec nie wiem co lepsze[emoji18]
Ty lepiej się tymi suwaczkami nie przejmuj tylko leć mężowi powiedziećWidać. I na suwaczku pokazuje Ci 5tydz i 4 dzień
![]()
Jeszcze nie mężowi [emoji14] powiem mu [emoji14] juz cos tam podgadywalamTy lepiej się tymi suwaczkami nie przejmuj tylko leć mężowi powiedzieć