nawet na sucha skórka? to niczym się nie robi zeby tej ciemieniuchy nie było?Niczym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet na sucha skórka? to niczym się nie robi zeby tej ciemieniuchy nie było?Niczym
A czym smarujecie główkę po myciu?
W szpitalu wieczorna toaleta jak robiły to mały wracał z oliwka na głowie wiec stad to pytanie po co sie to robi i na co?? Po co smarować pytam bo nie wiem czemu ci to do glowy przyszlo...
Niczym oczywiście chyba żeby miał ciemieniuszkę
Ja niczym nie smarujęA czym smarujecie główkę po myciu?
Chyba ten, co Ty masz - natursen, czy jakoś tak
Nie, dopiero jeśli jest ciemieniucha, to się działa. Jak nie, to po co?Reszty ciała też niczym nie smaruję, bo mały ma piękną skórkę i szkoda mi zatykać mu pory
Ja też niczym nie smaruje.A czym smarujecie główkę po myciu?
Śliczna pyzunia [emoji5]Dobry wieczór wszystkim [emoji5] My dziś z rana pojechaliśmy szybko kupić laktator i termometr aby mieć w razie W, a potem trzeba było z deka chatę ogarnąć bo dziś mieliśmy gości [emoji5] były moje koleżanki zobaczyć Julcie i przywiozły prezenciki dla niej, dostała kilka ciuszków takich większych oraz Szumiącego Misia [emoji16] Julcia po kąpieli, najedzona i śpi, jedno zdjęcie jeszcze zanim zasnęła i jedno z przed chwili [emoji6]Zobacz załącznik 906615Zobacz załącznik 906616
:O A to innowacje wprowadziły, pierwszy raz się spotkałam z czymś takimJa w szpitalu sama kąpałam młodego - samą wodą i szarym mydłem