reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To mój wczoraj tak miał , aż byłam w szoku . W dzień jadł i zaraz przysypiał i miał czas aktywności może ze 3 godzinki .
Żeby nie było tak pięknie to dodam że w nocy urządził sobie dwugodzinną ,, imprezke przy barze " , a dzisiaj od rana zasnął dopiero po 14 i nie że dał się czymś zabawić , nic go nie interesowało nawet noszenie było be . Także korzystaj bo to może być taka cisza przed burzą :p
Widze ze taki czas ! U mnie to samo... dopiero teraz okilo 15 zasnal a wczesniej mial dwie drzemki po godzinie... a jak nie spal to szarpal sie z cycem albo plakal.

A smoczek go nie uspokoi ??
Włącz mu suszarke , ja mojemu Ogrzewam brzuszek tak , nie wiem czy szum czy ciepło ale działa :)

Ja swojemu puszczam utwory grane na pianinie plus szumis plus smok.
Choć niestety gdy mocno zanosi to uspokaja go tylko cyc! Co dla mnie matki butelkowe było ciężko się przełamać i dać mu tego cyca... i teraz wychodzi ze na cycu jest porównywalnie co na butli. Cycki mi szaleją aż mi koszule nocna przemykają mimo podpasek dla biustu, tyle leci.. a jak zdejmę stanik to z obu kapie jak cholera...
Tak wyglada moje uspokajanie...

reklama
Matka kreatywnie zaszalała.
Stanowisko Ulki do kąpieli :p
Ale extra [emoji5]
Ja swojemu puszczam utwory grane na pianinie plus szumis plus smok.
Choć niestety gdy mocno zanosi to uspokaja go tylko cyc! Co dla mnie matki butelkowe było ciężko się przełamać i dać mu tego cyca... i teraz wychodzi ze na cycu jest porównywalnie co na butli. Cycki mi szaleją aż mi koszule nocna przemykają mimo podpasek dla biustu, tyle leci.. a jak zdejmę stanik to z obu kapie jak cholera...
Tak wyglada moje uspokajanie...
U nas Szumiś + smoczek, jak zassie to jest ok spokojnie leży czasami zaśnie ale tylko smoczek wypadnie to płacz od razu...
A dlaczego nie przystawiasz go tylko do piersi, bo z tego co opisujesz laktacja u Ciebie pełną parą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry