GoJ
Fanka BB :)
Bo moich dzieci jeszcze tam nie byłoŁadnie czysto super

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo moich dzieci jeszcze tam nie byłoŁadnie czysto super

Widzę że przypadło do gustuMatka kreatywnie zaszalała.
Stanowisko Ulki do kąpieli![]()

Podoba mi się że gumoleon jest a la panele i podobają mi się drzwi wejściowe bo są czarneKinder a czemu jeśli można spytać nie chciałaś karmić piersią od początku? Wiciowa bardzo kreatywniegoj Tobie się podoba to mieszkanie ogólnie?
U mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal
Jak wpadnie w szał placzu to ma w dupie smoka niestety a raczej uwielbia go ciągnąć więc sobie wyobraź jak się zanosi ehhhjA smoczek go nie uspokoi ??
Włącz mu suszarke , ja mojemu Ogrzewam brzuszek tak , nie wiem czy szum czy ciepło ale działa![]()
Też chcę już uśmieszki mam nadzieję że się doczekamU mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal
U mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal