GoJ
Fanka BB :)
Bo moich dzieci jeszcze tam nie byłoŁadnie czysto super

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo moich dzieci jeszcze tam nie byłoŁadnie czysto super

Widzę że przypadło do gustuMatka kreatywnie zaszalała.
Stanowisko Ulki do kąpieli![]()

Podoba mi się że gumoleon jest a la panele i podobają mi się drzwi wejściowe bo są czarneKinder a czemu jeśli można spytać nie chciałaś karmić piersią od początku? Wiciowa bardzo kreatywniegoj Tobie się podoba to mieszkanie ogólnie?
U mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal
Jak wpadnie w szał placzu to ma w dupie smoka niestety a raczej uwielbia go ciągnąć więc sobie wyobraź jak się zanosi ehhhjA smoczek go nie uspokoi ??
Włącz mu suszarke , ja mojemu Ogrzewam brzuszek tak , nie wiem czy szum czy ciepło ale działa![]()
Też chcę już uśmieszki mam nadzieję że się doczekamU mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal
U mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal