reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A u mnie eureka druga miękka kupa! Mam nadzieję że tak zostanie i że te trzecie mleko pomogło oby oby nawet zauważyłam że ono jak się zmiesza nie tworzy się piana a przy tamtych się robiła.....co nie zmienia faktu że mój po tej17ma kolki?! Bo tak płakać bez przyczyny??? . Steka w łożeczku nakarmiony, przewiniety idę spać budzi się często padam

Ma prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok

Wczoraj gdy byliśmy na spacerku zaszłam do lumpka i znalazłam taką bluzeczkę dla młodej [emoji16]
IMG_20181018_072949.jpg

Załączniki

• IMG_20181018_072949.jpg
    IMG_20181018_072949.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 351
Może być, bo to wytwarza się ciśnienie w brzuchu, niestety.No zobaczymy co mój gin powie. A u Ciebie jak?

Dzień dobry! Jestem... Wyspana! :o Miłosz też zresztą, jakieś szaleństwo :D potem idziemy do herbaciarni z moją Doulą :)

Narazie ja jestem w ciemnej dupie bo nie mam z kin małego zostawiać za bardzo , starsza jakieś zarazy łapie ciagle i nie chodzę ze sobą do lekarza. Tez mam obniżenie ale który stopień to niw wiem plus wpuklanie pęcherza moczowego do pochwy no i to rozejście mięśni prostych tez się dorobiłam. Tyle wiem narazie Widzisz o dźwiganiu to wiedziałam ale myślałam ze skoro nosze młodego to chustowanie to tak samo w sumie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry