18grudzien
Fanka BB :)
Wygrało hipp combiotik UfffMa prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wygrało hipp combiotik UfffMa prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok
Muszę przyjechać do Ciebie na naukę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]I czesac![]()
ZapraszamMuszę przyjechać do Ciebie na naukę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja skojarzona. Miałam za darmo bo przedterminowy młody. Starsze tez dostawały. To nie chodzi o ilość kłuć. Tylko któraś tam choroba jest w skojarzonych łagodniejsza do przyjęcia dla dziecka. Ja powiedziałam lekarzowi żeby zgodnie ze swoim sumieniem powiedział co będzie lepsze dla mojego syna i powiedział ze skojarzona będzie bezpieczniej. Tylko nie pamietam która ta choroba
Ale mój płacze już godz nie dam rady serio mam dość sama sama wiecznie sama i ryczace dziecko zanoszace się, starsze odsunięte na drugi plan mam wyrzuty sumienia i brak sił........
Dziękuję ♥Jejku współczuję strasznie.. też mam wyrzuty że starszym, ale u mnie 1, a u Ciebie 3 i jeszcze nie masz męża nawet wieczorem i i nocami.. ściskam, tulę.. jesteś dla mnie superwomen.. na serio