18grudzien
Fanka BB :)
Wygrało hipp combiotik UfffMa prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygrało hipp combiotik UfffMa prawo mieć kolki nawet bez powodu płakać. Niektóre po prostu tak maja. Na którym mleku jesteś ? Fajnie ze kupki ok
Muszę przyjechać do Ciebie na naukę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]I czesac![]()
ZapraszamMuszę przyjechać do Ciebie na naukę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja skojarzona. Miałam za darmo bo przedterminowy młody. Starsze tez dostawały. To nie chodzi o ilość kłuć. Tylko któraś tam choroba jest w skojarzonych łagodniejsza do przyjęcia dla dziecka. Ja powiedziałam lekarzowi żeby zgodnie ze swoim sumieniem powiedział co będzie lepsze dla mojego syna i powiedział ze skojarzona będzie bezpieczniej. Tylko nie pamietam która ta choroba
Ale mój płacze już godz nie dam rady serio mam dość sama sama wiecznie sama i ryczace dziecko zanoszace się, starsze odsunięte na drugi plan mam wyrzuty sumienia i brak sił........
Dziękuję ♥Jejku współczuję strasznie.. też mam wyrzuty że starszym, ale u mnie 1, a u Ciebie 3 i jeszcze nie masz męża nawet wieczorem i i nocami.. ściskam, tulę.. jesteś dla mnie superwomen.. na serio