Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupiłam maść cynkowa i smaruje ale miejscowoU nas też mała ma trądzik niemowlęcy i już trwa 3 tydzień i zastanawiam jak długo to potrwa , raz jest lepiej i myślę że to koniec , to kolejnego dnia się budzę A tam jeszcze gorzej, moja dzisiaj skończyła 5 tydzień, czy jakieś zalecenia co do tego trądziku?
No mamy się, mój cuduje przy jedzeniu, spał jak ptaszek dziś kończy miesiącCześć dziewczyny.
Jakie fajne u was nocki.. i Miłosz.. to szok i nadzieja..
U mnie noc gorsza niż poprzednie.. siedzę i płaczę od rana.. z bezsilności.
Całe szczęście włączyłam tv i akurat leciał "nasz nowy dom" i tam matka 35lat 5dzieci i 1 wnuczki w 2-pokojowym domku.. jej marzenie.. zeby w domu byla pralka i nie musiała recznie.. do pieca podkłada w nocy co 20min.. czaicie.. a mi pralka właśnie prała... I znów siedzę i rycze, że mam wszystko i dzieci zdrowe i narzekam..
I co lepiej jest ?Kupiłam maść cynkowa i smaruje ale miejscowo
Ja też!!Dziewczyny zaczęłam sezon rowerowybożesz jaka radość
na razie ledwo co pedałuje ale jest git !!!!!!
![]()
![]()

Nie martw się. Popłacz trochę, aby te emocje miały ujście. A potem będzie lepiej, zobaczyszCześć dziewczyny.
Jakie fajne u was nocki.. i Miłosz.. to szok i nadzieja..
U mnie noc gorsza niż poprzednie.. siedzę i płaczę od rana.. z bezsilności.
Całe szczęście włączyłam tv i akurat leciał "nasz nowy dom" i tam matka 35lat 5dzieci i 1 wnuczki w 2-pokojowym domku.. jej marzenie.. zeby w domu byla pralka i nie musiała recznie.. do pieca podkłada w nocy co 20min.. czaicie.. a mi pralka właśnie prała... I znów siedzę i rycze, że mam wszystko i dzieci zdrowe i narzekam..
Przypomnij mi ile ma Nina? Moj za cholere nie chce tak trzymac glowy, w ogole pozycja na brzuchu to najgorsza kara i meka![]()
Ja też raz w nocy się obudziłam A tu taki widokdziś moja księżniczka spała 7 godzin !!!
Ale Mój tak samo , dźwiga główkę ale żeby trzymać to nie.Przypomnij mi ile ma Nina? Moj za cholere nie chce tak trzymac glowy, w ogole pozycja na brzuchu to najgorsza kara i meka![]()
Dziewczyny zaczęłam sezon rowerowybożesz jaka radość
na razie ledwo co pedałuje ale jest git !!!!!!
![]()
![]()