reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bylam na usg brzucha z malym ze wzgledu na czeste ulewania i powiedziala, ze ma bardzo krotki przelyk i od tego refluks, ktory mu sie rzekomo zrobil od czestego karmienia i mam mu dawac jesc zadziej, bo go przekarmiam i niby je czesto, ale malo, wiec daje mu najgorszy pokarm, bo sama wode. I najlepiej to mam zapytac doswiadczonych mam albo mamy czy babci, bo wiedza lepiej. Jak mowie, ze karmie na zadanie i jak placze albo w nocy sie budzi, to nie da sie go zabawic, a w nocy nie mam zamiaru sie bawic, to powiedziala, ze moze miec od tego bezdech albo zapalenie pluc. A jak on chce jesc i nie toleruje smoczka, to jak mam go uspokoic i odsunac w czasie pore karmirnia? Zenada :/

Ciezko znalezc slowa, zeby to skomentowac. Witamy w polsce..

reklama
A właściwe ile ma trwać to krwawienie?
Bo ja mam 3 tygodnie i już mam tak mało. W sumie najwiecej po siku, kąpieli czy karmieniu ale nadal to są krople i to takie łososiowe...

A czytałam ze jak za szybko się skończy to tez zle bo ponoć coś w środku zatkało..

W ogóle ja wciąż nosze te gacie z siaty ([emoji85][emoji85][emoji85]) muszę się przerzucić w końcu na normalne. Ale przez to wzgórze nad blizna to jakoś czuje sue jakby to było obce ciało.. do tego żadne spodni starych nie dopne bo zapijałam właśnie w tum miejscu co teb wałek. I tak mnie to wkurza.. ten bliznowiec mi w 90% zszedł to teraz ubolewam nad tymi rzeczami :(

U mnie juz niby sie skonczylo, a od dwoch dni znowu lekko rozowe plamy.
A trwac moze nawet 6 tygodni

Czesc dziewczyny, nie zagladalam tu dosc dlugo i czytam teraz tylko z doskoku. Widze, ze mam te same problemy z moim Kubusiem-krotkie drzemki w coagu dnia, przebudzenia przy zasypianiu wieczornym, itp. Aktualnie najbardziej mnie martwi to spanie-dziecko powinno spac przynajmniej raz dluzej w ciagu dnia-najlepiej 2-3h a nie po kilkanascie minut. Czy ktoras z Was jakos sobie z tym poradzila albo przetrwala ten okres? jak to teraz u Was wyglada?

Dzieki!!

Czesc dziewczyny, nie zagladalam tu dosc dlugo i czytam teraz tylko z doskoku. Widze, ze mam te same problemy z moim Kubusiem-krotkie drzemki w coagu dnia, przebudzenia przy zasypianiu wieczornym, itp. Aktualnie najbardziej mnie martwi to spanie-dziecko powinno spac przynajmniej raz dluzej w ciagu dnia-najlepiej 2-3h a nie po kilkanascie minut. Czy ktoras z Was jakos sobie z tym poradzila albo przetrwala ten okres? jak to teraz u Was wyglada?

Dzieki!!
Moja księżniczka też tak ma najdłużej to śpi na.spacerze i jak ja wystawie przed dom ;) a ja wtedy sprzątam w domu :) a tak to co chwile też się budzi w.nocy śpi za to bardzo długo dziś spała 7 godzin

reklama
A właściwe ile ma trwać to krwawienie?
Bo ja mam 3 tygodnie i już mam tak mało. W sumie najwiecej po siku, kąpieli czy karmieniu ale nadal to są krople i to takie łososiowe...

A czytałam ze jak za szybko się skończy to tez zle bo ponoć coś w środku zatkało..

W ogóle ja wciąż nosze te gacie z siaty ([emoji85][emoji85][emoji85]) muszę się przerzucić w końcu na normalne. Ale przez to wzgórze nad blizna to jakoś czuje sue jakby to było obce ciało.. do tego żadne spodni starych nie dopne bo zapijałam właśnie w tum miejscu co teb wałek. I tak mnie to wkurza.. ten bliznowiec mi w 90% zszedł to teraz ubolewam nad tymi rzeczami :(
Tak jak piszesz miałam od 4/5 doby do gdzieś 3/4 tyg.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry