reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja to tez u siebie w rodzinnym mieście mam młodego i przystojnego dentystę.
Ale przez to, ze tylko 2 lata starszy to jakoś tak skrócił nam się dystans.
Ale jak przy pierwszym kanałowym włożył mi rurki w gębę a ja dostałam ślinotoku a on z tekstem ,, zawsze jak masz coś w buzi tak się slinisz?" I w sumie dopiero jak powiedział to usłyszał i było ciut niezręcznie :p
Haha ten mój ginekolog to o rok starszy ode mnie

Espumisan spróbuj , delicol nam też nie pomógł.. my na początku podawalismy NAN Ale było gorzej niż teraz ... od miesiąca pije ten Babilon ale kupą jest co dwa dni I to jeszcze z moja pomocą bo tak to nie ma.. jutro może gdzieś w aptece uda się kupić ten hipp bo chyba niedziela i sklepy zamknięte ..zobaczymy mam nadzieję że w końcu to pomoże ..
Jutro ndz zamknięta więc faktycznie apteka całodobowa wchodzi w grę ten hipp jest w rosmann i takich sklepach jak Auchan, Tesco itp

Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki :)
Będzie dobrze jak za długo będzie trzymać zastanowić się czy to nie depresji poporodowa i szukaj pomocy buziaki

Espumisan spróbuj , delicol nam też nie pomógł.. my na początku podawalismy NAN Ale było gorzej niż teraz ... od miesiąca pije ten Babilon ale kupą jest co dwa dni I to jeszcze z moja pomocą bo tak to nie ma.. jutro może gdzieś w aptece uda się kupić ten hipp bo chyba niedziela i sklepy zamknięte ..zobaczymy mam nadzieję że w końcu to pomoże ..

Espumisan mial przed delicolem ale nie bardzo pomagal. Po delicolu jest lepiej ale nie ma kupy. Masowanie brzuszka tez nie pomaga, tylko puszcza baczki. Mam nadzieje, ze dzis sie juz odblokuje :(

Polozylam sie spac godzine temu a tu juz pierwsze karmienie [emoji20] co prawda przysypia przy cycku, wiec mam nadzieje ze po prostu zasnie, bo cos nie mam dzis mocy na nocne wojaze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry