seremida
Fanka BB :)
Tylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.Dziewczyny na empiku są promocje i na firmę Pinokio -50% [emoji16]jakby któraś chciała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.Dziewczyny na empiku są promocje i na firmę Pinokio -50% [emoji16]jakby któraś chciała
My przed, zresztą nie spiesze sie ze szczepieniem, zwłaszcza teraz kiedy okres przeziebien.A wszystkie jesteście już po szczepieniach? Czym szczepiłyscie dzieci? Skojarzone czy refundowane? Ja jeszcze się wacham.
Serio?? Dobrze że robię prezenty i jeszcze nie zamówiłamTylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.
Jakościowo są super. Także ja też zamówię, ale o rozmiar większe.Serio?? Dobrze że robię prezenty i jeszcze nie zamówiłam
Ah faceci moja Iga od kilku dni strasznie płacze widzę że z bólu mówię do męża że pójdę z nią do lekarza a on do mnie że przesadzam bo dzieci płaczą... Tylko że jego jak boli brzuch to umiera i leży odłogiem
O! Dobrze wiedzieć.Tylko u nich rozmiary mniejsze są niż np. w Smyku. Zamówiłam spodenki na 68, bo Mała dopiero wchodzi w ten rozmiar i są już przymałe.
Ja tak samo. W dzien bardzo czesto. Jak chce. A w nocy tyle co sie obudzi. Czasem raz, czasem 3 razyOj nie wiem. Nigdy nie liczyłam - karmię NŻ. Duzo w kazdym razie. [emoji3] Średnio w dzień co 1-2h a w nocy co 2-3h.
A myślisz że jak Iga ma jeszcze 62 to 68 będą dobre na święta?Jakościowo są super. Także ja też zamówię, ale o rozmiar większe.
Nie tylko TwojTo tylko moj taki zarlok. W nocy ze 2 razy. W ciągu dnia w zasadzie co godzine![]()