JoAnnA250694
Fanka BB :)
No właśnie nie do końca ja spod Przemyśla od ukraińskiej stronyO matko! [emoji54]Wilki?! [emoji50]Niedźwiedzie??![emoji32][emoji33] Straszne. U nas tylko dziki a i tak się boję. Gdzieś w górach mieszkasz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie nie do końca ja spod Przemyśla od ukraińskiej stronyO matko! [emoji54]Wilki?! [emoji50]Niedźwiedzie??![emoji32][emoji33] Straszne. U nas tylko dziki a i tak się boję. Gdzieś w górach mieszkasz?
Sandi moja córeczka urodziła się z wada wrodzona przepuklina przepony. Jelita przepłynęły na plucka i serduszko. W 15 godzinie życia miała operację ratująca zycie i 30 procent szans że przeżyje. 10 dni na oiom-ie były koszmarem ale zuch dziewczyna dała radę. Do wczoraj miałam przykazane że mam ją zabierać ze sobą nawet do WC bo w każdej chwili mogła się ta dziura zrobić od nowa i by się dusić zaczęła. Wczoraj na kontroli dostałam pozwolenie na sikanie w samotnościEfka-ojej [emoji17] a co bylo bidulince ,ze na oiomie bylyscie? Mam nadzieje ,ze juz wszystko dobrze [emoji173]
Bardzo się cieszę że idzie w dobra stronę. Zobaczysz że kasa chwila i śladu na zdrowiu po operacji nie będzie.Sandi moja córeczka urodziła się z wada wrodzona przepuklina przepony. Jelita przepłynęły na plucka i serduszko. W 15 godzinie życia miała operację ratująca zycie i 30 procent szans że przeżyje. 10 dni na oiom-ie były koszmarem ale zuch dziewczyna dała radę. Do wczoraj miałam przykazane że mam ją zabierać ze sobą nawet do WC bo w każdej chwili mogła się ta dziura zrobić od nowa i by się dusić zaczęła. Wczoraj na kontroli dostałam pozwolenie na sikanie w samotności
Już odkryłam skad ten syf... otóż otwor jest bo ten gryzaki piszczy. Tylko że nie wolno tego myć pod bieżącą wodą tylko przetrzeć szmatką mokrą. Ale to nawet producent opisał. Jeśli założysz całą to raz że nie piszczy A dwa to przecież będzie się zbierać woda i efekt gotowy.Shaggy a widziałaś to?
Jak mam zwykły wodny - lubi na niego patrzeć bo jest kolorowy i grzechocze, ale złapać jeszcze nie potrafi. Zobacz załącznik 918967
Teraz już tylko będzie lepiej [emoji847]Sandi moja córeczka urodziła się z wada wrodzona przepuklina przepony. Jelita przepłynęły na plucka i serduszko. W 15 godzinie życia miała operację ratująca zycie i 30 procent szans że przeżyje. 10 dni na oiom-ie były koszmarem ale zuch dziewczyna dała radę. Do wczoraj miałam przykazane że mam ją zabierać ze sobą nawet do WC bo w każdej chwili mogła się ta dziura zrobić od nowa i by się dusić zaczęła. Wczoraj na kontroli dostałam pozwolenie na sikanie w samotności
Dzielne z Was dziewczyny. [emoji738]Sandi moja córeczka urodziła się z wada wrodzona przepuklina przepony. Jelita przepłynęły na plucka i serduszko. W 15 godzinie życia miała operację ratująca zycie i 30 procent szans że przeżyje. 10 dni na oiom-ie były koszmarem ale zuch dziewczyna dała radę. Do wczoraj miałam przykazane że mam ją zabierać ze sobą nawet do WC bo w każdej chwili mogła się ta dziura zrobić od nowa i by się dusić zaczęła. Wczoraj na kontroli dostałam pozwolenie na sikanie w samotności
A jednak. Kurcze ja nie wiem, ale te przemywanie szmatką jakoś do mnie nie przemawia. Ja wszystko wyparzam. [emoji16]Już odkryłam skad ten syf... otóż otwor jest bo ten gryzaki piszczy. Tylko że nie wolno tego myć pod bieżącą wodą tylko przetrzeć szmatką mokrą. Ale to nawet producent opisał. Jeśli założysz całą to raz że nie piszczy A dwa to przecież będzie się zbierać woda i efekt gotowy.
Dzielne malenstwo zdrowka dla wasSandi moja córeczka urodziła się z wada wrodzona przepuklina przepony. Jelita przepłynęły na plucka i serduszko. W 15 godzinie życia miała operację ratująca zycie i 30 procent szans że przeżyje. 10 dni na oiom-ie były koszmarem ale zuch dziewczyna dała radę. Do wczoraj miałam przykazane że mam ją zabierać ze sobą nawet do WC bo w każdej chwili mogła się ta dziura zrobić od nowa i by się dusić zaczęła. Wczoraj na kontroli dostałam pozwolenie na sikanie w samotności
Dzielna dziewczynka [emoji173] duzo zdrowka zycze [emoji8][emoji173]Sandi moja córeczka urodziła się z wada wrodzona przepuklina przepony. Jelita przepłynęły na plucka i serduszko. W 15 godzinie życia miała operację ratująca zycie i 30 procent szans że przeżyje. 10 dni na oiom-ie były koszmarem ale zuch dziewczyna dała radę. Do wczoraj miałam przykazane że mam ją zabierać ze sobą nawet do WC bo w każdej chwili mogła się ta dziura zrobić od nowa i by się dusić zaczęła. Wczoraj na kontroli dostałam pozwolenie na sikanie w samotności
Już odkryłam skad ten syf... otóż otwor jest bo ten gryzaki piszczy. Tylko że nie wolno tego myć pod bieżącą wodą tylko przetrzeć szmatką mokrą. Ale to nawet producent opisał. Jeśli założysz całą to raz że nie piszczy A dwa to przecież będzie się zbierać woda i efekt gotowy.