Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy [emoji2]ja jestem mamą 4 letniego Bartosza [emoji2]Witajcie przyszłe mamusiepisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona
Czy są tutaj jakieś mamy z dziećmi w podobnym wieku?
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Hej Lena, powiedzenia jutro u lekarza ,czekamy na dobre wieści. Mój synek ma 18 miesięcyWitajcie przyszłe mamusiepisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona
Hej LenaWitajcie przyszłe mamusiepisałam już wczoraj, ale chyba na tym drugim wątku. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, test zrobiłam dopiero 30.12 i pokazał dwie mocne krechy. Nie spodziewałam się ciąży bo karmie piersią i lekarz na ostatniej wizycie podejrzewał, że cykle są bezowulacyjne. Wg OM termin na 1.09 ale może się zmienić bo mam nieregularne cykle. Obecnie jestem juz mamusią 13 miesięcznego Leona