Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdybym mogła, to też brałabym L4 od początku. Od Pierwszych tygodni ciąży brzuch boli bez przerwy, pracuje dwa razy wolniej, a nikt mi obowiązków nie zabrał. Często zostaję za darmo dłużej. Polityka mojego pracodawcy (UK)...
A dodam, że to praca fizyczna i wracam do domu tak zmęczona, że nie mam siły nawet zająć się córką, zrobić obiadu, nie wspominając już o porządkach...
Gdybym mogła, to też brałabym L4 od początku. Od Pierwszych tygodni ciąży brzuch boli bez przerwy, pracuje dwa razy wolniej, a nikt mi obowiązków nie zabrał. Często zostaję za darmo dłużej. Polityka mojego pracodawcy (UK)...
A dodam, że to praca fizyczna i wracam do domu tak zmęczona, że nie mam siły nawet zająć się córką, zrobić obiadu, nie wspominając już o porządkach...
Jejku współczujęGdybym mogła, to też brałabym L4 od początku. Od Pierwszych tygodni ciąży brzuch boli bez przerwy, pracuje dwa razy wolniej, a nikt mi obowiązków nie zabrał. Często zostaję za darmo dłużej. Polityka mojego pracodawcy (UK)...
U mnie to ze względu na stanowisko pracy. Nocki+przekroczona ilość decybeli+ podnoszenie rzeczy, które mogą ważyć do 31,5 kg, czyli kwintesencja zakazów ciążowych [emoji23]Mialam cesarke na zyczenie w Krakowie lat 5 temu. Koszt 1500zl. Kroil mnie moj lekarz prowadzacy ktory sam zaproponowal ciecie.
Powiedzcie mi lepiej co to za fenomen brania l4 ledwo bo zrobionym tescie ciazowym gdzie jedynym jej objawem jest brak @????
U mnie to ze względu na stanowisko pracy. Nocki+przekroczona ilość decybeli+ podnoszenie rzeczy, które mogą ważyć do 31,5 kg, czyli kwintesencja zakazów ciążowych [emoji23]
Gdybym miała inną pracę, chetnie bym dalej do niej chodziła, bo całkiem dobrze się czuje, no ale coz.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Niby tak, ale z drugiej strony... Nuda mnie zabije [emoji23]I bardzo dobrze ze siedzisz w domu taka praca nie dla ciezarnej
Niby tak, ale z drugiej strony... Nuda mnie zabije [emoji23]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom