reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dlaczego współczuć kobietom, które rodzą naturalnie ? Ja urodziłam naturalnie. Bez znieczulenia. Mimo bólu uważam to za zajebiste doświadczenie. Myślę, że tym razem będzie podobnie [emoji4]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Najgorsze co może być to przypuszczalny 5 tydzień ciąży i jakieś przeziębienie. Stan podgorączkowy,ból mięśni, lekki gardła i katar. A wizyta u gina dopiero za tydzień. Co robić w takim wypadku.Doradźcie.Czy któraś z was tak ma w chwili obecnej a moze to lekkie przeziębienie połączone z objawami ciąży. Taki ot powód mam do zmartwień

@Marina@ Leżeć w łóżku, herbata z miodem i cytryną ewentualnie z domowym sokiem z malin. Płukanie gardła roztworem soli kuchennej i wody. Dziewczyny wcześniej pisały na forum o dostępnych w aptece środkach p.przeziębieniowych dla kobiet w ciąży- najważniejsze odpoczywać

Najgorsze co może być to przypuszczalny 5 tydzień ciąży i jakieś przeziębienie. Stan podgorączkowy,ból mięśni, lekki gardła i katar. A wizyta u gina dopiero za tydzień. Co robić w takim wypadku.Doradźcie.Czy któraś z was tak ma w chwili obecnej a moze to lekkie przeziębienie połączone z objawami ciąży. Taki ot powód mam do zmartwień
P r e n a len

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie. Kazda ma inne podejście I każde szanuje [emoji4] ból był okropny. Darłam się, ale i tak bardzo fajnie wspominam poród. 8h od regularnych skurczy 30 minut partych. Dało się. Fakt,że rozmawiałam z moim partnerem i bierzemy pod uwagę znieczulenie. Nerwowy jest i mógłby nie znieść mojego krzyku a bardzo chce przy mnie być. Zobaczymy co będzie [emoji4]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry