reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jeżeli przed końcem 3 miesiace kończy się umowa to pracodawca może jej nie przedłużyć i zostaje się na lodzie. Więc nie tak do końca jest się chronionym :/

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Czyli jak bo już nie wiem ??

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Coś mi koleżanka tłumaczyła że mogą mam umowę do czerwca i dopiero po 14 tyg mogę iść na L4

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi moja gin mówiła że do 12 TC mogą zwolnić. Po 12 tyg można iść legalnie na L4. Ona jest zwolenniczką pracy w ciąży. Tylko mnie zastanawia jedna rzecz... przecież ona nigdy nie pracowała na produkcji to skąd może wiedzieć jak to jest zasuwać przy taśmie z brzuchem.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze to mi się nie chce już chodzić do tej pracy. Czuję się zmęczona i obolała. Ale muszę wytrwać.

Mi moja gin mówiła że do 12 TC mogą zwolnić. Po 12 tyg można iść legalnie na L4. Ona jest zwolenniczką pracy w ciąży. Tylko mnie zastanawia jedna rzecz... przecież ona nigdy nie pracowała na produkcji to skąd może wiedzieć jak to jest zasuwać przy taśmie z brzuchem.

O tuż to co ona może o tym wiedzieć!! Wkurzają mnie tacy lekarze siedzą za biurkiem, nie dźwigają kartonów itp i jeszcze robią problem....

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam wczoraj u gin i nawet mi karty ciąży nie założyła. Wcześniej mówiła o poronieniach. Nie wiem czy ona tam coś widzi że coś się dzieje. Mam przyjść za 2 tyg i wtedy mówiła że resztę ogarniemy.

Byłam wczoraj u gin i nawet mi karty ciąży nie założyła. Wcześniej mówiła o poronieniach. Nie wiem czy ona tam coś widzi że coś się dzieje. Mam przyjść za 2 tyg i wtedy mówiła że resztę ogarniemy.

Masakra... Moi lekarze od razu piszą l4

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry