reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Witaj w naszym gronie :) To może córeczka na urodziny będzie miała brata lub siostrę [emoji4]

Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Witaj rozgość się [emoji3]
No i gratuluję serdecznie dwóch kreseczek [emoji3]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wystarczy, że karta ciąży będzie założona do 10 Tc i wpisana wizyta i wtedy położna może nawet wypisać zaświadczenie.

Ja będę prowadzić ciążę w Medicover. Jeszcze nie wiem u jakiego lekarza. Ten, u którego prowadziłam dwie poprzednie ma teraz mega dużo pacjentek. Nie wiem czy chce mi się czatować na wizyty.
Lekarz w szpitalu to często pić na wodę. Tylko trzeba wiedzieć czego się oczekuje.

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A jak to jest z tą położą ... Każda teraz musi mieć położna i chodzić do niej w trakcie ciąży? Bo ja 5 lat temu nie chodziłam tylko po porodzie przyjeżdżała do syna.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny ja podobnie jak JoAnn jestem w pierwszej :) z dolegliwości to jedynie zmeczenie zachcianek nie ma choć wczoraj wyciągnęłam kiszona :) mąż mówił że nie dobra była ale mi mega smakowała. Jutro śledzik :) jestem Wielka fanka słodkiego A teraz nie mam ochoty.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A mam pytanie czy to normalne że pobolewa mnie brzuch ??? Czasami mocniej ale to przeważnie w pracy staram się oszczędzać na ile się da

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry