JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ale ogólnie nie mam zachcianek ani mdłości tylko nie ciągnie mnie do słodyczy jak wcześniej [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w naszym gronieCześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Witaj rozgość się [emoji3]Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
Jak boli brzuch to usiądź albo się połóż... Nie lekceważ tego!A mam pytanie czy to normalne że pobolewa mnie brzuch ??? Czasami mocniej ale to przeważnie w pracy staram się oszczędzać na ile się da