W pierwszej ciąży też piłam kawę (przy czym moja kawa to 2/3 kawy a reszta mlekaJa też kawę piję normalnie , przy moim ciśnieniu wskazane.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Macie jakieś przeczucia odnośnie płci Maluszka? [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży też piłam kawę (przy czym moja kawa to 2/3 kawy a reszta mlekaJa też kawę piję normalnie , przy moim ciśnieniu wskazane.
Będzie synuś [emoji3]już to czuję. Kwaśne i ostre, sałatka grecka ... Tak jak w ciąży z synem.W pierwszej ciąży też piłam kawę (przy czym moja kawa to 2/3 kawy a reszta mleka) ale teraz mnie odrzuca i nawet powąchać nie mogę.
Macie jakieś przeczucia odnośnie płci Maluszka? [emoji4]
Nie mów mi o sałatce greckiej [emoji23] choc ją kocham to wyrzuciła bo mi śmierdziała a mąż przed wyjazdem zrobilBędzie synuś [emoji3]już to czuję. Kwaśne i ostre, sałatka grecka ... Tak jak w ciąży z synem.
Od dwóch godzin nie mogę się od niej opędzić pycha.Nie mów mi o sałatce greckiej [emoji23] choc ją kocham to wyrzuciła bo mi śmierdziała a mąż przed wyjazdem zrobil![]()
Ja pozostaję wierna kapuście kiszonejOd dwóch godzin nie mogę się od niej opędzić pycha.
O tak wczoraj pół kilo zjadłam [emoji3]Ja pozostaję wierna kapuście kiszonej![]()
Śledzie dobra rzecz [emoji3]W ogóle nie mam ochoty na słodycze, za to na święta jak nie jem śledzia tak wsunęłam ze smakiem [emoji4]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom