reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale się rozpisalyscie ;) tylko na chwile Was zostawic u mnie suwaczek nadal soe buntuje i nie działa niby wklejam dla BabyBoom ale nie widać ;(
Co do objawów to ja czasem się martwię ze nic nie mam ale może to i lepiej jak przejdę bez wymiotów etc ;) w 2 poprzednich ciążach tez miałam tak ;)
Ja dziś się od rana zastanawiam czy nie kupić sobie testów ciążowych i sprawdzać sama chociaż testami czy jest Ok czy kreseczki bledsze nie są albo coś tfu tfu..... bo ja te 8 tyg to w głowę dostanę czy z groszkiem wszystko Ok, mąż mówi ze na pewno ale mózg mój chyba pracuje na wzmożonych obrotach i podkłada mi myśli .....

Ale się rozpisalyscie ;) tylko na chwile Was zostawic u mnie suwaczek nadal soe buntuje i nie działa niby wklejam dla BabyBoom ale nie widać ;(
Co do objawów to ja czasem się martwię ze nic nie mam ale może to i lepiej jak przejdę bez wymiotów etc ;) w 2 poprzednich ciążach tez miałam tak ;)
Ja dziś się od rana zastanawiam czy nie kupić sobie testów ciążowych i sprawdzać sama chociaż testami czy jest Ok czy kreseczki bledsze nie są albo coś tfu tfu..... bo ja te 8 tyg to w głowę dostanę czy z groszkiem wszystko Ok, mąż mówi ze na pewno ale mózg mój chyba pracuje na wzmożonych obrotach i podkłada mi myśli .....
Nic Ci to nie da robić testy mi po ciąży obumarłej i po zabiegu jeszcze bardzo długo pokazywały ciążę , bo hormon ciążowy spada powoli.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeżeli przed końcem 3 miesiace kończy się umowa to pracodawca może jej nie przedłużyć i zostaje się na lodzie. Więc nie tak do końca jest się chronionym :/

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Nie będę się sprzeczać . Warto zaglądnąć do kodeksu pracy.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry