reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja betę miałam również wczoraj:) lekarza na 11/01 więc zobaczymy czy do tego czasu się odezwie lekarz :) A tak z innej beczki :) wiecie że pierwszy moją ciążę przewidział mąż:) teraz się przyznał że ostatnio zauważył że zmęczona chodzę i podsypiam że zmiany nastroju. Co prawda 31/12 robiłam test ale wyszła taka dlada kreska że to zignorowalismy ( zmylili nas testy owulacyjne gdzie blada kreska była negatywna) a kilka dni później brak okresu odczekanie dnia i testy na plus i beta do tego :) teraz jeszcze trudniej będzie mi wrócić do pracy po urlopie noworocznym :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie test równo 7 dni po spodziewanym okresie. Mocny i wyraźny :) teraz byle by do lutego .... do czasu wizyty u gina to chyba zwariuje

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Znając mnie to bym do lutego nie wytrzymała na wizytę :) ale ja taka w ciepłej wodzie gotowana. Gratki z mocnej kreski :)

U mnie pierwszy cień cienia cienia pojawił się 18 grudnia, czyli 3 dni przed planowaną @ :) także ja też już trochę czekam na wizytę ;)

Wszystko będzie dobrze :) Ja zastanawiam się czy jutro powtórzyć bete. Pisałam do gin ale nic nie odpisała. Ja oczywiście nadal nie mogę uwierzyć w to szczęście co nas spotkało :) pomimo 4 testów i bety :)
1515155347-646ff64b9f10842b-aaaaaa.jpeg

Ooo widzę, że nie tylko ja uzależniłam się od sikania na patyk po pierwszym pozytywie :p ja betę powtarzałam po 48 godzinach, bo jestem po trzech "nieudanych" ciążach". U Ciebie piękne krechy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry