reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
U mnie w mieście nie ma dobrego lekarza na NFZ a czas oczekiwania 5 tyg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
W takim razie idź prywatnie. Poprzednia ciążę prowadziłam równolegle prywatnie i na NFZ. To dało mi dobrą opiekę i skierowania na badania, czyli spora oszczędność. Te wszystkie hivy w pierwszym trymestrze to juz ok 4. stówy w plecy, a już nie mówię o reszcie.

reklama
Dziewczyny a do ginekologa idziecie prywatnie czy na NFZ ??

Ja z pracy mam opieke medyczną akurat Medicover i jak narazie z tego korzystam. Zobaczymy jak to bedzie później wiem że w szpitalu gdzie chce rodzić to babka ktora mnie prowadzi w nie pracuje więc możliwe że będziemy zmieniać.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jeżeli pójdę na pierwszą wizytę prywatnie to później mogę zmienić lekarza na NFZ, jest jeden lekarz w miarę sensowny tylko długo się czeka

W każdym momencie ciąży można zmienić lekarza [emoji4]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Chodzi głównie o to że trzeba być u lekarza przed 10 tyg jestem w 5 i drugie 5 trzeba czekać także równe 10 by było ale wiem że ten lekarz jak się mojego męża siostra spóźniła to nie wypisał zaświadczenia

@StarAnia napisz po wizycie co i jak.
@Kniucha ja chodzę tylko prywatnie. W pierszej ciąży też prywatnie. Strasznie dużo kasy, ale mam zaufanie do tego lekarza. I daje skierowania na różne badania czy np. Prenatalne na NFZ. A jak przed ciążą mialam polipu w macicy to załatwił mi zabieg z NFZ w ciagu 1 cyklu - zabieg trzeba wykonać tuż pi miesiaczce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry