reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widać :( lekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje :(
Ania! Musi byc dobrze!

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widać :( lekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje :(
Spokojnie kochana, wiem że to trudne ale nerwy w niczym nie pomogą. Musisz wytrwać!

Jeżeli w pęcherzyku już coś widać będzie dobrze [emoji4] Pewnie faktycznie ciąża jest młodsza niż myślałaś

@StarAnia to może bliźniaki jednak? :) Wiem, że się bardzo martwisz :( za tydzień idziesz raz jeszcze tak? To oczekiwanie jest najgorsze. A czy lekarz ma dobry sprzęt? Od tego też zależy czy zobaczył wszystko.

@Ewarut ja nie bardzo mam apetyt i gdyby nie córka to bym obiadu nie gotowała ;)

reklama
Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 3 kilo przez 9mc. W drugiej do 9 tyg 4 kilo. A teraz jeszcze się nie ważyłam.
Ja w 1 ciąży ponad 20 [emoji24] z 47 na 69. Masakra. Teraz się boję że znowu tak będzie. Tylko z tym że teraz tak sobie przytyłam do 57 i dobrze się czuje . Jak sobie pomyślę że byłam 10 kg lżejsza to widzę szkielet hehe.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry