reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Każda ciąża jest inna. Ja w pierwszej przytulam chyba 17 czy 18kg. Teraz jestem po 30tce. Obawiam się,że może być gorzej

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

reklama
@StarAnia nie martw się będzie dobrze.... może ciąża mnoga ;) mój mąż by się cieszył Heheheh albo mniejsza. Jesteś pewna co do owulacji ?? Mi test pokazał ze mam owu niby wg oględzin tak mogło być a teraz sienokazuje ze musiała się przesunąć ..... może u ciebie tez tak jest. Nie martw sie kochana na zapas bo stres w tym stanie nie służy. Zobaczysz wszystko będzie Ok

Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4 :) lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witamy Cię z nami! Gratulacje [emoji106][emoji119]. U mnie było bardzo podobnie, na 19 grudnia miałam umówioną wizytę, żeby dał mi skierowania na wszystkie badania hormonalne, bo byliśmy w 6 cyklu starań, ja 35 lat, więc zaczęłam się trochę obawiać. Tego dnia wstałam, siknęłam na patyk, a tu bladzioszek. Taka niespodzianka. Lekarz powiedział, że nie będzie gmerał, żeby nic nie zepsuć [emoji23] i skierował na betkę.

witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?

U mnie bladzioszek wyszedł 4 dni przed @.

Dziewczyny drogo u Was beta. U mnie 20zł a nie 40 cos (nie pamiętam która to napisała bo tyle mam do nadrobienia :) )

Faktycznie drogie u Was te badania. Ja robiłam w Warszawie za 15 zł. To prawie tyle, co test ciążowy, a pewniejsze i precyzyjne.

Ja też kawę piję normalnie , przy moim ciśnieniu wskazane.

Ja też piję normalną kawę. Codziennie rano, zaraz po przyjściu do pracy. Taki poranny rytuał [emoji4].

Macie jakieś przeczucia odnośnie płci Maluszka? [emoji4]

Mój M. mówi, że to chłopak. Mama, że dziewczyna... a mi się to codziennie zmienia [emoji23]. Dzisiaj obstawiam chłopca!

Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.

Witamy Cię z nami, gratulacje [emoji106][emoji119].

Dzięki dziewczyny ja podobnie jak JoAnn jestem w pierwszej :) z dolegliwości to jedynie zmeczenie zachcianek nie ma choć wczoraj wyciągnęłam kiszona :) mąż mówił że nie dobra była ale mi mega smakowała. Jutro śledzik :) jestem Wielka fanka słodkiego A teraz nie mam ochoty.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam bardzo podobnie. Zawsze pochłaniałem słodycze, teraz też wsunę, nie powiem, ale bardziej mnie ciągnie do ostrych albo kwaśnych smaków. Dziś opędzlowałam śledzika na raz w sosie chrzanowym z jabłkami [emoji23]. Ten śledź za mną pół dnia chodził. A teraz mam ochotę na kefir.

reklama
Czyli to nie jest normalne ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też pobolewa. Nasze macice teraz bardzo intensywnie pracują, także ja myślę, że jest to normalne. Faktycznie, może organizm nam przypomina, że teraz musimy trochę zwolnić.

U mnie takie napięcia wracają jak długo siedzę, zwłaszcza w jednej pozycji. Jak wstanę i pochodzę albo jak się rozłożę, nawet na fotelu, przechodzi [emoji4].

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry