Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny u mnie zrobione 3 testy i pozytywne oczywiście nie mogliśmy w to uwierzyć bo to dopiero drugi cykl starań, więc pojechaliśmy na bete i wynik 151,4lekarza mam na 11/01 co prawda miała to być wizyta kontrolna w trakcie starań ale widać że zmieni się jej charakter
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
witam wrześniówki, mam pytanie. Jak wcześnie wasze testy wykryły ciążę? Ile dni przed @?
Dziewczyny drogo u Was beta. U mnie 20zł a nie 40 cos (nie pamiętam która to napisała bo tyle mam do nadrobienia)
Ja też kawę piję normalnie , przy moim ciśnieniu wskazane.
Macie jakieś przeczucia odnośnie płci Maluszka? [emoji4]
Cześć dziewczyny. I ja chciałam tu dołączyć. To super grupa wsparcia. Dwie kreseczki na teście pojawiły się przed wczoraj. To był 3 cykl starań.Udało się.Jestem wrześnióweczką. To moja druga ciąża ale emocje te same.I zabawna sytuacja przy tym bo kalkulator terminu porodu pokazuje datę 08.09.2018. Moja pierwsza córa urodziła się właśnie 8 września 2014.
No ja też się tego obawiamKażda ciąża jest inna. Ja w pierwszej przytulam chyba 17 czy 18kg. Teraz jestem po 30tce. Obawiam się,że może być gorzej
![]()
![]()
Dzięki dziewczyny ja podobnie jak JoAnn jestem w pierwszejz dolegliwości to jedynie zmeczenie zachcianek nie ma choć wczoraj wyciągnęłam kiszona
mąż mówił że nie dobra była ale mi mega smakowała. Jutro śledzik
jestem Wielka fanka słodkiego A teraz nie mam ochoty.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli to nie jest normalne ?
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom