JakaJaKaja
Fanka BB :)
To ja jakies przeczucie mam ze bedzie chlopak ale moze dlatego ze mowimy o nim GROSZEK
tez mam bardziej smak na kwasne, slodkie zjem ale ciut I juz starczy a kawe pije rano slaba naturalna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A po dzisiejszej wizycie: crl 0,25 cm, serduszko bijewychodzi na 5tydz i 3 dni ale na następnym usg będzie można jeszcze dokładniej ocenić wiek ciąży.
A można wiedzieć gdzie taką tanią betę robisz?U mnie bladzioszek wyszedł 4 dni przed @.
Faktycznie drogie u Was te badania. Ja robiłam w Warszawie za 15 zł. To prawie tyle, co test ciążowy, a pewniejsze i precyzyjne.
Ja też piję normalną kawę. Codziennie rano, zaraz po przyjściu do pracy. Taki poranny rytuał [emoji4].
Mój M. mówi, że to chłopak. Mama, że dziewczyna... a mi się to codziennie zmienia [emoji23]. Dzisiaj obstawiam chłopca!
Jest pęcherzyk ciążowy, jest ciałko zoltkowe, zarodka nie widaćlekarz mówi, ze to nie puste jajo, bo nie byłoby wtedy nie byłoby ciałka żółtkowego. Przepisał luteinę i do zobaczenia za tydzień. Mówi, że po necie jest przekonany że zarodek pokaże się już w przyszłym tyg. Stawia albo na młodszą ciążę, albo na ciążę mnoga. A ja świruje i strasznie się boje
![]()
Odpocznę. Zezre pizzę.StarAnia, odpocznij i zaufaj lekarzowi, może przyniesie to trochę ukojenia i spokoju. Powiedział, że jest przekonany, to musiał być przekonany. Nie sądzę, żeby powiedział to ot tak sobie w takiej sytuacji.
Przytulam [emoji256].
Witaj! Super i gratulujęCześć, jestem tu nowa:-) długo z mężem staraliśmy się o ciążę, zdecydowaliśmy się na invitro, dziś jestem w 5 tyg ciąży bliźniaczej :-) trochę szok, zaskoczenie na pewno nie, ale był to najmniej oczekiwany scenariusz. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :-)